/Cluj/Hotel

Transilvania

Strada Regele Ferdinand 20, Cluj-Napoca 400110, România

Transilvania
Hotel
4.1
669 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHFQ+2Q Cluj-Napoca, România
+40 264 594 429
hoteltransilvania.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cornel Ciurezu
Cornel Ciurezu2 ani în urmă
Cotlet suculent (!), piept de rata suculent (!), ambele fiind din specialitatile proprii, foarte gustoase. As repeta experienta, chiar daca ambiental nu sunt chiar la zi. ☺
Adrian Chis
Adrian Chis2 ani în urmă
Doar prin amplasare mai pot fi încă păcălti clienții, pentru ca la condițiile oferite, orice oferta ar avea, nu recomand nimanui sa se cazeze acolo. Sub orice critica.
Adrian Matei
Adrian Matei2 ani în urmă
Mic dejun inclus... Aleg mic dejun Continental in care primesc ,,in mod normal", dupa spusele ospataritei, o singura chifla dar pentru a servi doua pachetele de unt de cate 10g si doua cutiute de gem, doua felii de sunca , trei felii de branza topita. Ma intreb si am intrebat cum pot combina aceasta abundenta mixta de bunatati cu o singura chifla.
Raspuns: ,,Asa e in mod normal".
Am intrebat despre sucul care este mentionat ca fiind inclus.
Raspuns: ,,Nu stiu sa fie inclus. Nu am dat nimanui asa ceva".
Am zambit, gandindu-ma ca ar fi fost mai inspirata daca imi spunea ca nu e sanatos sa bei suc, contine zahar etc.
Am rugat si la receptie sa taie din oferta produsele care nu sunt servite si sa specifice ,,cantitate limitata" pentru restul produselor.
In rest, camera extrem de curata si intretinuta.
Recomand!
Daciana Vlad
Daciana Vlad2 ani în urmă
Am făcut o rezevare telefonica, am ajuns la hotel după ora 23, când recepția nu mai era deschisa. Ni se trimisese un cod de acces care nu a funcționat, nici pentru noi, nici pentru alții. Deci am fost nevoiți să ne găsim un alt hotel, la miezul nopții, după o zi de drum.
Florin Cuzenco
Florin Cuzenco2 ani în urmă
Atenție cind faceți rezervarea căci în caz de o problema nu mai vedeți banii înapoi. Nu sunt corecți din punctul asta de vedere. Altădată nu mai vin la acest hotel.
Irina Giosan
Irina Giosan2 ani în urmă
Am fost doar la restaurant. Locația ar fi de nota 5 dar în rest serviciile lasă de dorit. Mâncarea a fost mediocra dar poate am fost eu neinspirata asa ca nu dezvolt subiectul. Trecând la servire... groaznica. Nu sunt omul care aștept nu știu ce atitudine din partea ospatarului. Sunt conștientă ca toți avem zile proaste și n-ai chef sa stai mereu cu un zâmbet pe fata. Dar domnișoara care ne a servit, a fost pur și simplu nesimțită. De la cum ne-a aruncat meniurile pe masa în greață, tonul sictirit, comanda greșită cu toate ca și-a notat pe carnetel și atitudinea de după.
S-a contrazis cu mine ca eu am greșit când am comandat, după aia mi a zis ca nu au ce vreau eu, m-a pus sa merg după ea în restaurant sa vad ce am pe bon, s-a frustrat de fata cu mine ca trebuie sa anuleze bonul... penibil de-a dreptul. A, și în final mi-a adus ce am cerut, cu toate ca inițial a zis ca n-au.
Asa de ciudata a fost situația, ca pe moment m-a amuzat. Acum îmi pare rău că nu m-am ridicat de la masa să-mi vad de drum.
Marius V
Marius V2 ani în urmă
Am fost doar la restaurant. Nu recomand. Prezentarea ospătăriței a început cu produsele pe care nu le are, din meniu. Mesele plouate, ude și neșterse. Am primit o apa plata desi n-am comandat, nu ni s-a adus o bere deși o comandasem. Oliviera era murdară, sarea umedă...
Robert Balint
Robert Balint2 ani în urmă
Am comandat mâncare pentru prima dată de la acest restaurant. Mâncarea a fost super delicioasă, arată super bine si a ajuns fierbinte. Vă mulțumim foarte frumos și cu siguranță vom mai comanda!!! Jos pălăria!
Locații recomandate