/Cluj/Hotel

Pensiunea Aimee

Strada Avram Iancu 418, Florești 407280, România

Pensiunea Aimee
Hotel
3.5
183 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QG29+7Q Florești, România
+40 740 643 243
pensiuneaimee.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ioan Staicu
Ioan Staicu2 ani în urmă
Foarte frumos copilul meu a facut salmonela si jardie dupa ce a mancat la bucatarie, iar pe nevasta a calcat o priopetara cu masina mai vin!!!!
Alin Nica
Alin Nica2 ani în urmă
Servicii excelente,foarte curat,apă caldă,căldură,personalul foarte amabil.
Recomand cu încredere această pensiune!
Marius Sabou
Marius Sabou2 ani în urmă
Condiții mizere și pe deasupra proprietara se poartă urât
Adriana buzzi
Adriana buzzi2 ani în urmă
Curat Da.Apa calda Nu.Caldura Nu .
Robert Badiu
Robert Badiu4 ani în urmă
Am fost cazat doua nopti in aceasta ''pensiune'' din care in prima zi nu am avut caldura in camera si nici apa calda, iar in a doua zi am primit o aeroterma cu promisiunea ca o sa vorbeasca cu ''duamna''=sefa/patroana sa dea drumul la caldura mai mult, in conditiile in care este IARNA afara..... erau 11 grade in camera iar afara 2.
Calitatea serviciilor inexistenta, prosoape foarte uzate, mizerie in baie, mizerie in cada, mobilier vechi si uzat.
Raportul calitate pret... :)) De evitat!
Cristian Anechitei-Diacu
Cristian Anechitei-Diacu4 ani în urmă
Groaznic. Desi am avut camerele rezervate si platite, cand am ajuns ni s-a spus ca nu am anuntat ca mai venim si au inchiriat camerele altor persoane. Intr-un final, am primit alte camere. Camerele destul de murdare, cu baia pe hol. In baie era o mizerie de nedescris, in loc de sapuniera era un capac de la un borcan in care era pus sapunul, toaleta utilizata si necuratata, chiuveta murdara.
Stefan Anghel
Stefan Anghel4 ani în urmă
Am rezervat o camera, iar condițiile erau sub o stea.
La dus plutea apa și erau șanse sa înoți.
USA scartia ca la închisoare, nu au relevanta mulțumirile clienților ci doar banu sa iasă.
La bunica la tara aveam condiții de trei stele nu margarete.
Cheile sunt legate cu brelocuri ca cele dela bărcile din șantiere.
Personalul pot spună ca a absolvit maxim 7 clase.
O doamna care bănuiesc ca ar fi patroana, are pretenții de la clienți sa facă curățenie în camere și poată sa spele și lenjeria.
Prosoapele au stat în camera o zi.
Noroc cu cele de la bunica.
Gust amar din zona cu mari pretenții.
Fără sa fiu răutăcios nu as recomanda nici dușmanilor.
Alexandra Spingos
Alexandra Spingos2 ani în urmă
Nu recomand! Proprietara pensiunii este extrem de neserioasă. 2 persoane am avut cazare în 2021 pentru perioada Untold iar prima dată ne-a trimis factura cu suma greșită aferentă avansului de o noapte, pe care l-a solicitat, față de cum specificase telefonic. Atrăgându-i atenția asupra acestui aspect a trimis factura corectată, iar restul banilor i-am plătit la cazare în momentul check-in-ului și nu au mai fost probleme.
Pentru Untold 2022 tot la dumneaei am apelat pentru cazare având în vedere că mai fusesem acolo, discutând cu ea din decembrie 2021, ca în ianuarie să îi virăm avansul pentru o singură noapte, la fel cum procedasem și prima dată. Cazarea era discutată la același tarif și la fel și procedura de a plăti avansul pentru o noapte. Doamna, în schimb, a facturat 50% din prețul sejurului și nicidecum la prețul/noapte pe care ni l-a comunicat inițial. I-am mentionat acest aspect, a refacut factura, însă tot la 50% din prețul sejurului, deși stabilisem clar că ne va factura doar o noapte de cazare, tocmai că mai fusesem deja acolo și nu era prima dată când ne cazăm la ea. Ca pe urmă să anunte ca ea "așa s-a decis" că anul acesta va factura 50% din pretul sejurului ca și avans și se va plăti integral cazarea cu o lună înainte de perioada șederii efective. Lucru de care noi nu am fost anunțați în prealabil. Toate astea că să mai și acuze (înainte să înceapă factureze cazarea pentru 2022) că nu plătisem avansul aferent cazării din 2021, deși îi trimisesem dovada plății. Iar la final, după ce i-am menționat că a facut 2 facturi greșite, neconforme cu discuțiile inițiale privind avansul și tarifele, a blocat numărul de telefon prin care țineam legătura. Cu alte cuvinte, proprietar foarte neserios și foarte probabil țepar! Cine știe câți oameni au plătit sume facturate de această pensiune, mai mari față de cum sunt expuse inițial. De evitat această locație!
Locații recomandate