/Cluj/Hotel

Royal Classic Hotel

Strada Liviu Rebreanu 39, Cluj-Napoca 400446, România

Royal Classic Hotel
Hotel
4.4
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJ7C+MC Cluj-Napoca, România
+40 264 202 040
royalclassic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Liviu Voicu
Liviu Voicu2 ani în urmă
Hotel renovat, camere spatioase, personal amabil.
Ferent Ovidiu
Ferent Ovidiu2 ani în urmă
Oameni amabili și frumoși ! O servire de excepție ! Mâncare bună ! Locație frumoasă, încă în renovare, vă dați seama cum va arăta în viitor ?! Super !!! Bravo !!! Succes !!!
Florin Pop
Florin Pop2 ani în urmă
Am fost recent la un eventual in aceasta locație și am fost plăcut impresionat de servire , dar și de calitatea preparatelor servite .
Cosmin Vaduva
Cosmin Vaduva2 ani în urmă
Micul dejun un dezastru iar petrecerea data toată noaptea în cinstea câștigării campionatului de fotbal de către CFR Cluj a fost bomboana pe coliva ...
Nu credeam că îmi este dat să trăiesc așa ceva într-un hotel din Romania anului 2021, de la ora 1,00 de când a sosit echipa respectiva in fata hotelului a urmat o noapte de groază ...
La început am înțeles bucuria lor , autocarul care a claxonat 45 minute incontinuu , focul de artificii asta in fata hotelului după care toată echipa cu staf cu suporteri cu tot s-au mutat in restaurant unde a început o musica live , un potpuriu de manele si alte dedicații totul la un volum ( acustic ) cu foarte mulți decibeli încât nu am putut dormi toată noaptea ...
La ora 7,00 am coborât pe scări la micul dejun deoarece liftul numai funcționa ( fusese stricat de petrecăreți ) repunerea lui în funcționare facandu- se după ora 8,00 .
Chiar daca se poate spune că am avut ghinion ( și din păcate pentru mine nu sunt un suporter al acestei echipe din contra ) data viitoare nu o sa mai accept sa fiu cazat in acest hotel ( și casarea a fost făcută de către compania la care lucrez eu fiind în delegație in aceste 2 zile cu noaptea de pomină despre care relatez) .
Păcat... și multă baftă tuturor !
Cezarina
Cezarina2 ani în urmă
Mâncarea delicioasa și proaspătă, personal amabil, clădire renovata, lift, curățenie peste tot. Referitor la partea de restaurant. Pt cazare nu mă pot pronunța pt că nu am folosit serviciile.
Roman Rabafella Diesel
Roman Rabafella Diesel2 ani în urmă
Servicii de nota 10, respecte domnului ospătar Marius. Locație și mâncare excelentă!
Ionut Penciu
Ionut Penciu2 ani în urmă
18/19.05.2021 ora 02:00-06:00 muzica, cât pentru o nunta, urlete, țipete,penibil acest moment pentru un hotel care nu poate asigura liniștea în timpul nopții.
Irina szilagyi
Irina szilagyi4 ani în urmă
Nu recomand! Am stat doua sejururi a cate 4 si 5 nopti intr-un interval de 3 saptamani si am constatat: curatenia 8, micul dejun 7 intrucat e foarte saracacios si nevariat - tocmai de aceea am mers doar de 2 ori, mancarea de la restaurant dar servita la terasa a fost foarte buna, chelnerii de la terasa super ok, personalul de la receptie nepregatit si nereceptiv la nevoile clientilor ba chiar doua doamne le pot eticheta si needucate - cand clientul saluta e de bun simt sa raspunzi la salut. In concluzie nu cred ca-i intereseaza sa-si atraga clientii. Ar fi bine ca managerul sa ia masuri cu personalul si cu serviciile oferite clientilorpentru pretul cerut.
Locații recomandate