/Cluj/Hotel

Pensiunea Spicului

Strada Spicului 10, Cluj-Napoca 400247, România

Pensiunea Spicului
Hotel
3.5
80 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHRF+39 Cluj-Napoca, România
+40 749 026 078
infopensiuni.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Paul Muntean Photographer
Paul Muntean Photographer2 ani în urmă
In general nu ma chinui sa dau review-URI, fie ele bune sau proaste, dar in cazul acesta vreau sa va spun ca, condițiile au fost extrem de deplorabile, lenjerie de pat folosită care efectiv era plină de par pe ea, sa nu mai zicem de mirosul lenjeriei de pat, 3 gândaci cu mine in camera și o baie care de la chiuveta trăgeai dușul și îl așezai undeva pe perete, teoretic nu aveai unde sa faci dus, dar pana la dus mai erau multe, wc folosit și nu era nici măcar trasa apa, erau urme lăsate in urma utilizării toaletei, un miros extrem de urat in camera, in maxim 10 minute de la cazare am plecat sa-mi recuperez buletinul si am plecat la alta cazare. NU RECOMAND IN NICIUN CAZ ACEASTA VILA/cazare sau cum mai este ea intitulata.
VasBog
VasBog2 ani în urmă
Doua stele: o stea pentru amabilitatea proprietarei si o stea pentru simplu fapt ca am avut un acoperiș deasupra capului pentru o noapte la un preț decent (1 apartament cu 2 camere la 120 lei).
Dezamagit de condiții, peste tot e praf, neaerisite camerele, lenjeriile spalate dar cred ca doar cu apă si atât, prosoapele cu un miros închis, baia execrabila cu un recipient doar pe jumatate cu sapun lichid si ăla la 2 lei, iar la chiuveta e montat un duș pe care il folosești atât ca baterie sa te speli pe mâini sau fața, cat și ca duș furtunul fiind extensibil, practic baia e o incapere de 1 metru pătrat, fără aerisire, unde îți faci nevoie și faci duș in același timp.
E pe departe o vila de 3 stele cum este specificat, poate de 2 stele...și alea cu indulgență.
Grigore Madalin Florin
Grigore Madalin Florin2 ani în urmă
Asadar, vila este execrabila. Camera pe care am primito a avut asternuturi folosite sau daca nu au fost folosite atunci au fost spalate doar cu apa. Este un miros neplacut atat in camera cat si in baie. Cada de la baie este sparta, curge apa peste tot, sub chiuveta balteste apa. Parchetul din camera nu cred ca a fost spalat de cand a fost pus si nu mai zic de mirosul de tutun care s-a incercat mascat cu deodorant de camera.
Cristina Cărăguț
Cristina Cărăguț4 ani în urmă
La "Vila Spicului "conditiile sunt foarte proaste :mizerie, usa de la balcon defectă,scurgeri de apă sub chiuvetă, lingerie de pat folosită.
Aceste aspecte au fost remediate la cererea noastră,dar consider că o unitate aflată in circuitul turistic trebuie să ofere conditii turistilor.
Nu stiu cum poate functiona o astfel de Vilă, cred e cazul să fie verificată de agentia de turism sau de protectia consumatorului.
Noi suntem doar in trecere si rămânem doar o noapte,suntem profund dezamăgiti.
Vlad Neagu
Vlad Neagu4 ani în urmă
Lenjeriile au fost murdare si miros foarte inchis in pensiune....
Proprietarii au fost de gasca doar ca mai trebuie sa ofere si conditii...
Dau doua stele pentru ca am avut acoperis deasupra capului!
Tudor Tiberiu
Tudor Tiberiu5 ani în urmă
Locatie ok , proprietarii primitori insa igiena lasa de dorit . Lenjeria avea pamant pe ea , prosoapele erau murdare iar baia era intr-o mansarda in care trebuia sa stai aplecat sa te speli . Miros urat in toate camerele , semnal prost la tv .. in rest ok ca priveliste si pret.
POPESCU ILEANA
POPESCU ILEANA5 ani în urmă
Situat langa gara, dar aproape de un mijloc de transport. Camerele sunt destul de neingrijite, lenjeria de pat patata, mobilier vechi, improvizatie de dus din chiuveta.
Am stat doar o noapte in care nu am putut dormi din cauza arcurilor care ieseau din pat. Personalul a fost cumsecade si ne-a restituit banii de cazare pentru celelalte nopti. Pretul a fost de 90 lei pe noapte.
Adrian Nagy
Adrian Nagy5 ani în urmă
Pacat. Proprietara foarte amabila dar pensiunea e destul de neglijata. Are placuta la intrare ca ar fi de 3*** dar oricat as cauta nu am cum sa-i dau nici macar doua**. Speram ca pe viitor sa se mai investeasca ceva bani in locatia respectiva ca are mare nevoie.
Locații recomandate