/Cluj/Hotel

Opera Plaza

400132, Strada General Traian Moșoiu 10-12, Cluj-Napoca 400132, România

Opera Plaza
Hotel
4.4
826 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJ92+G6 Cluj-Napoca, România
+40 364 403 600
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Patriciu Miruna
Patriciu Miruna2 ani în urmă
Nu era receptionera, la serviciu, nici la check in si nici la check out
Andrei KIRALY
Andrei KIRALY2 ani în urmă
De afara pare de 6 stele. Înăuntru e....plăcut.
Robert Fârte
Robert Fârte4 ani în urmă
Personal amabil, camere curate, gasesti tot ce ai putea avea nevoie, mancare este buna. Piscina si jacuzi sunt ok, la sauna n-ar strica niste arome. Zona este buna, aproape de centrul orasului.
Alin Gliga
Alin Gliga4 ani în urmă
Fata de acum cateva 4-5 luni pretul la accesul la piscina a urcat de la 35 la 60 de lei. Am zis ca sigur au schimbat ceva in mai bine, dar dezamagire totala, nu doar ca dotarile si tot restul sunt la fel de vechi si uzate am gasit si jacuzzi-ul foarte murdar! Nu am motive sa revin...
Florin Ionescu
Florin Ionescu5 ani în urmă
Hotelul este bine poziționat, la 10-15 min de mers pe jos de Piața Unirii. Consider ca nu este un hotel de 5* având destul de multe bile negre (micul dejun destul de slab, consumabilele din baie: gel, săpun- în cantități foarte mici, liftul nu coboară în parcarea de la subsol și nu e nimeni sa te ajute cu bagajele, etc). Ii recomand managerului mai multa implicare în tot ceea ce înseamnă un hotel de 5*!!!
Ca H
Ca H2 ani în urmă
. Arată că un hotel de 2 stele. Totul arata învechit televizorul era din ăla de acum 20 de ani. 450 Ron pe noapte. Nu merita absolut deloc. Am stat în Cluj pe Turzii cu 170 Ron incomparabil mai frumoasa camera deși era mai mica
Claudiu staicu
Claudiu staicu2 ani în urmă
Nu este categoric de 5*, nici macar de 4. Parcarea subterana aproape insalubra, mobilierul din camera vechi, pereti murdari, miros de mucegai in baie, gresie crapata, usa cum de vede in poza. Totul arata uzat.
Personalul amabil, atat cat am interactionat.
Dezamagit!
Manu Manu
Manu Manu2 ani în urmă
Nu stiu pe ce criterii se dau stelele,dar asta mai mult de 2 stele sub nici o forma nu merita.Pentru reclama falasa de 5 stele nota 0!
Locații recomandate