/Cluj/Hotel

Atrium Hotel Boutique Cluj City Center

Str. Septimiu Albini 10, Cluj-Napoca 400000, România

Atrium Hotel Boutique Cluj City Center
Hotel
4.1
134 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJC5+6H Cluj-Napoca, România
+40 738 950 966
atriumhotels.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Selvici Hilal
Selvici Hilal2 ani în urmă
Jalnic.Am rezervat 2 camere pentru o noapte de Crăciun.
Hotelul chiar nu este de 4 stele..Cu toate ca au restaurant, nu am putut lua masa acolo deoarece citez “srilankezii bucătari sunt in Predeal” și vom avea doar mic dejun cu bufet suedez.
Camerele jalnice, mobila veche și căzută, in baie un miros oribil și înțepător, am găsit urina in toaleta uneia dintre camerele rezervate de noi.Noroc ca pe etajul nostru, era o camera in care găseai produse de curățat și dezinfectat care avea usa deschisă și te puteai servi de acolo.Ce sa mai..vii la hotel și te trezești ca tre’ sa faci treaba cameristelor ca sa ai o ședere “plăcută”.
In camere extrem, extrem de cald.Am dormit cu caloriferul oprit și 2 geamuri rabatate și tot mureai de cald.
Dimineața, i-am spus cameristei și de caldura și de urina din toaleta și și-a cerut scuze de nenumărate ori, dar degeaba, deoarece impresia a fost deja făcută și ne-a asigurat ca ea a dezinfectat și spălat toaleta, dar probabil cineva a folosit-o după😂
Micul dejun cu bufet suedez a fost extrem de sărac, fără gust și lipsa muzicii pe fundal făcea sa para ca suntem la înmormântare.Erau câteva mese ocupate și toți mâncau in liniște fără sa se scoată un sunet.
Gratian BODROGEAN
Gratian BODROGEAN2 ani în urmă
Relativ ok, camera nu este foarte luminoasă, mobilier din fier da o nota de rece. Micul dejun foarte ok.
Cosmin Fasui
Cosmin Fasui2 ani în urmă
E o gluma buna sa consideri acest hotel de 4* - în tinerețe poate a fost, acum cam 2* real: camere nerenovate la timp cu uzura destul de mare, mic dejun... Alta gluma! Cu siguranță nu am sa revin!
Alexandra Vranau
Alexandra Vranau2 ani în urmă
Mobilier cu design retro, dar care deja ar trebui recondiționat!La manierul fotoliilor se rupe materialul!Lenjeria veche și pătată, pernele la fel de vechi!Mocheta din camera plina de păr!În baie mucegai peste tot și usa de la dus stricata.Micul dejun bun!Personalul politicos!
Lucian Patrulescu
Lucian Patrulescu2 ani în urmă
Am ajuns noaptea la hotel,hotelul foarte slab luminat și semnalizat,parcarea are puține locuri și este împărțită cu o facultate,atenție la parcare, hotelul are un aer obosit și ponosit,salteaua din pat foarte veche și uzată,Am intrat la 4 AM in camera și am plecat la 10,30 AM,hotelul sigur nu merita 4 stele și prețurile afișate.Pozele de prezentare sunt făcute acum 6 ani,nu corespund cu realitatea.Nu am fost mulțumit.
Ady nicula
Ady nicula2 ani în urmă
Slab rău . Este de fapt un hotel fost Best Western care a ajuns la stadiul de renovare integrala și acum trăiește din amintiri . Totul pare lăsat în paragină , camere cu multe defecte . In nici un caz 4 stele , maxim 3 cu larghețe . Evitați daca puteți sau în caz de extremă urgență asumați va .....
Adrian Barsan
Adrian Barsan2 ani în urmă
Hotelul ok. Patul super confortabil, Ar putea fi renovat și micul dejun ok. Un.lucru ma deranjat ( hirtia igienică de cea mai ordinara și proasta calitate ) pina și toaletele publice au hârtie igienica mai buna.
Violeta Mandita
Violeta Mandita2 ani în urmă
Hotelul merita cel mult 2stele, curatenia lipseste cu desăvârșire, micul dejun foarte slab calitativ, parcarea are 6 locuri ,cu siguranță nu voi reveni !
Locații recomandate