/Cluj/Hotel

Smărăndița

Viișoara 617513, România

Smărăndița
Hotel
4.1
152 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W7WG+4V Viișoara, România
+40 233 241 730
lapensiuni.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Lucian Enculescu
Lucian Enculescu2 ani în urmă
Superb.mergem in fiecare an.proprietari sant oameni f.amabili
Olga Sirbu
Olga Sirbu2 ani în urmă
O pensiune frumoasa pe exterior și pe interior veche și multa murdărie
, lenjerie uzata și veche,paturi vechi,covor plin de par de femei, de evitat, balcon nemăsurat, se lipesc șlapii de parchet(asa curat e).
Cristina Elena
Cristina Elena3 ani în urmă
Foarte frumos, foarte curat, peisaj de vis. Proprietarii foarte drăguți. Abia astept sa revin si la vara, sa vad mulțimea de trandafiri înfloriti.
Corneliu Petrea
Corneliu Petrea2 ani în urmă
O pensiune care si a pierdut aproape complet farmecul de alta data.Chiar daca am avut o camera mare si luminoasa nu pot spune ca am fost multumit.In camera s a încalzit foarte greu cred dupa miezul noptii.Chiar daca erau curate prosoapele si lenjeria erau destul de uzate.Pretul a fost unul nejustificat de mare pentru ceea ce ofera.
Vrabie Cryss
Vrabie Cryss2 ani în urmă
Inițial aveam o rezervare într-o altă locație,dar ajunși acolo,afara era vopsit gardul iar înăuntru leopardul,dar asta e alta poveste.Asa că ne-am trezit în postura de a căuta cazare,cu doi copii obosiți și mofturosi după noi .Așa că am inceput aventura din pensiune in pensiune până am ajuns la ,, Smărăndița"!Aici deși toată lumea avea treabă,au fost amabili și serviabili și în câteva clipe am vazut camerele disponibile iar imediat am fost cazați! Camere mari spațioase,curate , liniște și peisaje superbe,cu o grădină imensă unde au alergat copii până la epuizare!Mâncare că la mama acasă și face doamna o cafea la ibric de zile mari!Recomand și voi reveni cu plăcere! MULȚUMIM!
Ionut Bogdan
Ionut Bogdan2 ani în urmă
Locația pensiunii este foarte frumoasa. Salon de la intrare la recepție frumos aranjat. Au o gradina frumoasa cu 2 balansoare faine. Terasa jos la parter închisă foarte bună de luat masa. Mâncarea este foarte bună. Am mâncat o tochitura moldovenească fffff bună si vinul casei alb demisec merg deosebit de bine împreună. Daca este un lucru de care pot sa zic ca nu mi-a plăcut ar fi patul, care nu este dintre cele mai bune în sensul ca dadea impresia ca se rupe daca te așezi pe el dar poate era doar în camera unde am stat eu. Pe la baie mai erau unele lucruri care trebuiau retușate (urme de mucegai pe tavan), dar în schimb apa calda curge la discreție. Posturile la tv se vad calitate sd. Internetul este bun și accesibil din orice loc al pensiunii. Per total o pensiune ok de stat în ea pentru pretul platit.
Baciu Cosmin
Baciu Cosmin2 ani în urmă
O să îi ofer o steluță deoarece Gazda nu mi s-a părut prea primitoare, la orele 22 a încuiat frigiderul unde ne țineam bauturile fara a ne anunța în prealabil, camerele curatele însă fără tv funcțional, dus crăpat etc.
Dan Armano
Dan Armano2 ani în urmă
Camere curate, liniște, mâncare excelentă, prețuri foarte bune, brazi, curte cu flori frumoase, oameni amabili și conștiincioși, cu experiență de 14 ani în domeniu. Un loc pe care îl recomand și la care voi reveni în mod sigur!
Locații recomandate