/Cluj/Hotel

Pensiunea Claudia

Scrind-Frasinet, nr. 2, str. Principala, Comuna Margau, Judetul. Cluj, Scrind Frăsinet 407386, România

Pensiunea Claudia
Hotel
4.2
103 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PVMW+PJ Scrind Frăsinet, România
+40 733 808 395
pensiunea-claudia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Marina Zaboroschi
Marina Zaboroschi2 ani în urmă
La Pensiunea Claudia ??
În Liniștea aia
Și Aer curat
Și Receptionera drăguță..
As merge macar o dată pe lună
Să cânt la Mabdolină ore n șir..
Totul la Superlativ..
Recomand Pensiunea Claudia.
Ploscaru Nelu
Ploscaru Nelu2 ani în urmă
Personalul și cazarea este ok, problema este că momentan nu funcționează restaurantul nici pentru micul dejun sau macar o cafea. Se pune la dispoziție o bucătărie bine utilată cu sala de mese destul de încăpătoare
Calistra vasile
Calistra vasile2 ani în urmă
Daca doriți sa vizitați cascada Valul Miresei si doriți o locație pentru cazare, nu exista o pensiune mai potrivita ca pensiunea Claudia. Este amplasata intr.un loc ce.ti taie respirația. O zona minunata iar pensiunea e cea mai frumoasa. Nu exista alta care sa.i faca concurență. Doar carcotaşii pot gasi ceva care sa.i nemultumeasca. E mi nu nat......
Claudia Dascal
Claudia Dascal2 ani în urmă
Un loc cu o asezare de vis,departe de galagie,inconjurata de padure si verdeata,cu o curte generoasa unde copiii se pot juca linistiti,fara riscul de a ajunge in strada. Camerele sunt curate,suficiente ca dimensiune dotate cu baie cu dus(odata cu pornirea caldurii din baie se simtea putin miros ,dar cu geamul din baie deschis si usa de la baie inchisa totul s-a rezolvat. Caldura este din belsug peste noapte caloriferele putand fi reglate la temperatura dorita.Din pacate restaurantul nu mai este deschis,insa daca sunteti adeptii gratarelor,in curte exista loc special pt asa ceva ,care va sta la dispozitie. De asemenea exista acces la bucataria ultradotata a pensiunii. Doamna a fost serviabila si ne-a permis sa venim si sa plecam cand dorim,desi am inchiriat doar pe o zi camera. Din zona am putut vizita coada lacului in Smida,zonele invecinate si copacul de sequoia din Secuieu ( cascada o vizitasem deja). Sper sa putem reveni cat mai curand pentru a petrece timp de calitate alaturi de familie.
Alexandra
Alexandra2 ani în urmă
Pozitiv: Mi-a placut curtea pensiunii, un loc linistit unde se poate si manca.. Negativ: Nu mi-a placut personalul. Ne-a dat o camera cu un pat suplimentar pe care nu aveam " voie sa il atingem" (noi am cerut o camera pt 2 persoane). Dusul era defect, iar salteaua putin deteriorata..
Dan Nicolae Ciorgoveanu
Dan Nicolae Ciorgoveanu2 ani în urmă
Spatiu decent, proprietarul intelegator, merita inchiriata toata. Camerele intunecate, mai vin clienti la o cafea chiar daca ai inchiriat tot, dar ni s-a spus inainte. In rest pretul corect pentru facilitati.
Marin Dudas
Marin Dudas2 ani în urmă
Aer curat ,liniște curățenie merita să încercați.
Dora
Dora2 ani în urmă
Pozitiv: Gazda a fost foarte primitoare, ne-a pus la dispozitie zona de grătar, foisorul, bucătăria. Cameră a fost foarte curată și a fost încălzită. Locație este perfectă pentru drumetiile pe munte..
Locații recomandate