/Cluj/Hotel

Casa Păduricea

Strada Planoarelor 16, Dezmir 407039, România

Casa Păduricea
Hotel
4.6
169 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QPG5+XX Dezmir, România
+40 742 079 797
lapensiuni.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Marcel M
Marcel M2 ani în urmă
Oameni care pun suflet în ceea ce fac! Recomand!
Sergiu Vladian Ighian
Sergiu Vladian Ighian2 ani în urmă
Gazde minunate! Totul e curat și îngrijit. Am făcut rezervare cu 3 luni înainte pentru a fi siguri că vom fi aproape de aeroport. Am cerut cină și când am ajuns în jur de ora 20, cina ne aștepta fierbinte și foarte gustoasă. Doamna a fost amabilă și a prenotat de seara taxiul la ora 4:30 pentru a ne duce la aeroport. Seara a trecut repede în timp ce savuram o sticlă de vin, pe urmă un duș și un somn odihnitor. Dimineață am plecat pe vârful piciorelor ca să nu deranjem. A fost frumos! Vom reveni cu siguranță.
Recomand cu tot dragul! Vă pup 😘
Baile Felix
Baile Felix4 ani în urmă
Am dormit doar o noapte aici dar se poate spune ca este o pensiune frumoasa si patronii foarte ospitalieri. Micul dejun a fost minunat, camerele frumoase, bine aerisite si un miros placut si nu in ultimul rand foarte curate. Recomand tuturor celor care merg la aeroport si lasa masina la parcarea din apropiere.
Mircea m
Mircea m4 ani în urmă
Foarte eficient dacă ai de venit/plecat la ore ciudate de pe aeroportul din Cluj. Gazda foarte primitoare. Condiții bune la prețul cerut. și o țuică din partea casei. Bravo
Alecealu
Alecealu4 ani în urmă
Camera foarte curată, bine aerisită și îngrijită. O doamnă foarte primitoare și înțelegătoare. Vă mulțumesc că m-ați cazat, cu siguranță mă voi întoarce când ajung iarăși prin Cluj.
Sebastian Nafornita
Sebastian Nafornita5 ani în urmă
Este foarte oke, ospitalieri oamenii, cred ca e ceva afacere de familie, foarte curat, cald, cada in bai nu cabina de duș, mancare la cerere deoarece nu au bucatar, vrei mic dejun anunti, dimineata spui ca vrei si pranz si tot asa, nu va speriati cand ajungeti cand o sa dati de un caine mare, el e Cezar si e foarte prietenos!
Bratu Alexandra
Bratu Alexandra5 ani în urmă
Personal foarte ospitalier si dragut, te face sa te simti ca acasa, totul este impecabil de curat si aranjat. De mult nu am mai vazut o pensiune/hotel atat de frumos si curat! Felicitari!!!
Costel Bitzu
Costel Bitzu2 ani în urmă
Locația este la 300 de m de o pădurice, aerul este f curat, pe balcon auzi triluri de pasarele, gazda primitoare, atenta și f drăguță, deschisa la cerințele clienților, la cerere se poate servi micul dejun. Recomand.
Locații recomandate