/Cluj/Hotel

Hotel Platinia

Str, Calea Mănăștur 2-6, Cluj-Napoca 400372, România

Hotel Platinia
Hotel
4.9
326 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH7C+6V Cluj-Napoca, România
+40 364 431 200
hotelplatinia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Anca-Maria Demenyi
Anca-Maria Demenyi2 ani în urmă
Un loc superb si un adevarat rasfat! Personalul extren de amabil si prietenos - de aici rasfatul - meniul la restaurant delicios si rafinat. Camerele, impropriu spus camere - sunt Suites - foarte elegant decorate si curate.
Recomand din toata inima!!! Pentru mine o sa ramana optiunea preferata atunci cand drumurile ma vor readuce in Cluj!!
Ioana Vişa
Ioana Vişa3 ani în urmă
Superb loc și personal pe măsură. Mulțumesc lui Mihai din restaurantul hotelului care mi-a făcut ziua mai frumoasa.
Adrian Savu
Adrian Savu4 ani în urmă
Personal foarte amabil, apartament spatios si cu detalii frumoase, foarte curat. Mancarea de la restaurantul de langa este delicioasa:) multumim. Revenim in 2 zile:)
Vanzari Silver Decor
Vanzari Silver Decor5 ani în urmă
Locație de top in Cluj pentru cazare. Hotel de 5 * in centrul orasului, centru comercial si zona office. Restaurante de top, food zone, bar. Parcare asigurata la subsol contra cost. Amenajare interioară premium pentru camere si zona spa. Recomandam cu incredere!
Sergiu S
Sergiu S2 ani în urmă
Bun! Personalul foarte amabil și de treabă. Hotelul este destul de nou, modern și cu de toate. Mic dejun bun.

De îmbunătățit pe viitor:
- Ori instruiți pe cei responsabili de barieră/pază să fie mai atenți cu clienții hotelului(să deschidă bariera măcar după primul claxon, nu să aștepte să se facă coadă în spate), ori mai bine mergeți pe varianta validării tichetului de la turnichet, ca să nu pară penibil șoferul(într-o zi de 3 ori am ieșit, de fiecare dată a trebuit să claxonez.. probabil am prins o tură mai adormită)
- Bagajele să se ducă în cameră de către personalul hotelului sau cel puțin să fie întâmpinat și întrebat clientul dacă poate fi ajutat
- Poate pe terasa faceți o piscină și o saună în viitor:)

Cu siguranță revenim!
Manu Manu
Manu Manu2 ani în urmă
Eu nu cred ca merita 5 stele atata timp cat tichetele de vacanta nu sunt primite! De ce nu primesc... nu inteleg,probabil au prea multi clienti! Pentru asta nota 1!
Razvan Moise
Razvan Moise2 ani în urmă
Apartamente superbe, servicii ireproșabile și personal super amabil! Parcarea subterană este inclusă în preț, iar micul dejun este exact ce trebuie.
În cameră, la dressing, veți găsi (mai greu😅) o masă de călcat haine și un fier de călcat pentru acel guler perfect de la cămașă!
Issa Ababneh
Issa Ababneh2 ani în urmă
Locatia este destul de ok, nu centrala, dar ok. Staff-ul ok, amabil, room service la fel, camera mobilata foarte modern, am beneficiat de tot ce am avut nevoie.
Locații recomandate