/Cluj/Hotel

Hotel Paradis

Strada Ciocârliei 47, Cluj-Napoca 400619, România

Hotel Paradis
Hotel
4.1
722 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJJ7+28 Cluj-Napoca, România
+40 264 413 940
paradis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Jonny B
Jonny B2 ani în urmă
Spa e pentru o singura persoana ,pentru o casa ,e prea micuta pentru public,dar micul dejun si camerele sunt super ok
Oana Horvat
Oana Horvat2 ani în urmă
Un hotel minunat,camere foarte curate iar mâncarea de nota 10 +
Piscină cu apa calda si foarte curata!
Loredana Chitu Manea
Loredana Chitu Manea2 ani în urmă
Camere spațioase, curățenie, produse de igiena, mic dejun variat, acces la spa (piscina,jacuzzi și sauna) nelimitat. Singurul lucru ce m-a nemulțumit a fost jacuzzi-ul la care nu funcționau decât 3 duze. În rest, toate bune, recomand.
Elena Daniela Ionita
Elena Daniela Ionita2 ani în urmă
Am fost super încântați de acest hotel. Super personal, amabil, foarte drăguți au fost cu noi. De mâncare nu mai zic cât de delicioasă a fost❤ Cu siguranță vom reveni aici!! Recomand hotelul, nu am mai întâlnit oameni atât de minunați și grijuli cu nevoiele clienților!
Ionica Vlase
Ionica Vlase2 ani în urmă
Hotelul in sine încă își mai menține caracteristicile unui hotel de 4 stele, este cam statut și din cauza perioadei, zona de Spa este foarte drăguță, ne-am simțit foarte bine in schimb 5 stele mai mult decât hotelul in sine, personalul face mai mult de 5 stele, de la recepție, femeia de serviciu care curata camera și doamnele de la bucătărie și de la zona de servire au trecut cu mult așteptările noastre, educația, bunul simț nu fata doar de "clienți" cât și la nivel uman, disponibilitate, amabilitate, educație cu mult peste ceea ce găsim în mai toată România în diferite locații chiar și dintre cele mai "cotate"... Am rămas surprinsă sincer și cu siguranță recomand fara dubii, hotelul chiar daca nu este încă la o capacitate normală de cazare și este mai "liniștit", putina lume cazată, este curat, mâncarea bună, micul dejun, și variată... recomand :)
Florentina Caramida
Florentina Caramida2 ani în urmă
Pe parcursul șederii am întâmpinat mai multe probleme legate de curățenia în camera. Încă din momentul cazării nu am avut gel de dus și săpun de mâini și ca doar în momentul în care am făcut cerere ni s au adus rezerve.
Curățenia în camera făcută superficial având în vedere ca în momentul cazării am găsit gunoaie de la cei care au fost cazați anterior (pachet de tigari).
Micul dejun era mai mult de 3 stele .
Matei Maier
Matei Maier2 ani în urmă
Ambient plăcut, servicii de calitate. Recomand Hotel Paradis.
Miha Ela
Miha Ela2 ani în urmă
Curățenia făcută superficial.
Locația este buna.
Mâncarea ok.
Mai mult de 3 stele, nu 4.
Locații recomandate