/Cluj/Hotel

Guest House Andrei

Strada Oașului 26, Cluj-Napoca 400268, România

Guest House Andrei
Hotel
4.5
205 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHRX+48 Cluj-Napoca, România
+40 747 893 690
guest-house-andrei-cluj-napoca.clujnapoca-hotels.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Petru amanolesei
Petru amanolesei2 ani în urmă
Am rămas cu o părere foarte bună. Recomand.
Alexandra Carla
Alexandra Carla2 ani în urmă
Foarte frumoasă camera! Preț rezonabil, locație bună, parcare în curte. Recomand!
98 Tam'bá
98 Tam'bá2 ani în urmă
A fost bine doar camerele sunt prea mici
Sebastian Mihai Popescu
Sebastian Mihai Popescu2 ani în urmă
Personal calificat,servicii ok,camera ok.
Cosmin
Cosmin2 ani în urmă
Ieftin si curat.
Camere spatioase,dotate cu tot ce trebuie.Cafea la discretie.Amplasata intr-o zona mai retrasa,dar tramvaiul te duce unde ai nevoie.
As reveni oricand.
Petre Balanoiu
Petre Balanoiu2 ani în urmă
Un loc foarte primitor unde vă puteți caza fără probleme și la prețuri rezonabile. Gazdele sunt foarte primitoare, iar locația este foarte drăguță!
Horiace
Horiace2 ani în urmă
Din păcate eu am avut un incident cu aceasta pensiune. Am rezervat pe booking și mi-a confirmat rezervarea, iar în email era perioada de checkin pana la ora 00:00. La ora 2230 am sunat la telefon sa le spun ca sunt pe drum de la Timișoara și că ajung pe la 2320. Domnul care mi-a răspuns a zis ca nu are pe nimeni la recepție și că oricum programul afișat este până la ora 23.00. Când i-am replicat ca am rezervarea de pe booking cu email de la pensiune, a răspuns ca nu ii pasa (a folosit alte cuvinte urate) si ca sa nu vin. A trebuie sa îmi caut alta cazare în timp ce conduceam - m-am oprit la un moment dat - asa ca mi-a produs o problema majora.
Vad ca sunt multe reviewuri bune pentru pensiune, doar unul singur al unei persoane din alta tara care spune ca e o pacaleala. Asta este experienta mea cu ei Sper ca o sa ii facă booking sa plătească modica ca poate asa se educă. Hotelierii din România au nevoie de asta, pentru că sunt frecvente cazurile de neseriozitate. Unul dintre motivele pentru care nu rezerv decât prin booking, deși știu ca pot plăti mai mult, este ca sa fiu protejat de astfel de situații.
Am făcut poze din fața pensiunii, ca să nu fie vreun dubiu privind faptul ca eu am fost acolo la timp.
HALIP MARIA
HALIP MARIA2 ani în urmă
M-am cazat la aceasta încăpere timp de 1 noapte (14 octombrie) la preț de 90 lei 2 persoane (pat dublu) . Am parcat mașina în curte peste noapte (nu în plină stradă) chestia asta constituie un avantaj cred eu.
Proprietarul este un domn, foarte amabil ne o arătat camera care era curata și îngrijită, wifi gratuit, TV, plus cafea /ceai din partea casei,camera spațioasă cu propria baie, aer condiționat, salteaua fff comoda. Nefiind din Cluj am avut noroc cu cazarea 😊, recomand cu încredere !!
Locații recomandate