/Cluj/Hotel

Arena

Strada Uzinei Electrice 13, Cluj-Napoca 400378, România

Arena
Hotel
4.1
161 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH89+FX Cluj-Napoca, România
+40 756 082 042
pensiuneaarena.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Kiraly Csaba
Kiraly Csaba2 ani în urmă
Locație aproape de arena sportivă, și de parc. Camera curată, dar destul de mică cu baie. Mic dejun se poate alege din 4 feluri, dar e bună și de ajuns oricât de flămând ești. Parcare redusă. Personal destul de diplomat - în acest domeniu mult contează după mine să fi comunicativ, să zâmbești și să fi de ajutor oaspeților cu informatii despre ce poti face în apropiere, să intrebi dacă poți fi de ajutor cu informatii.
Lucian Ilies
Lucian Ilies2 ani în urmă
Poziționare avantajoasă, personal calificat și...cald.
Stein Adrian
Stein Adrian2 ani în urmă
Excelentă pensiune, nimic de reproșat în interior. Lipsește un spațiu de parcare în față...
Alexandru Spiridon
Alexandru Spiridon2 ani în urmă
Un loc foarte bun pentru a te caza pe o perioada de timp fie ia surate sau lunga, într-o zona foarte ok.
Personal foarte amabil.
Cosmin Roman
Cosmin Roman4 ani în urmă
Am stat pentru o noapte aici. Camera a fost relativ curata, destul de mica si inghesuita. Mobilierul nu foarte modern si barul gol.
Baia este mare si curata. Micul dejun se serveste la subsol si este destul de sarac. Sunt 10 variante din care poti sa alegi dar sunt aproape identice. Mi s-a parut foarte aiure sa nu primesti apa la micul dejun decat contra cost. Nu au parcare proprie dar iti dau posibilitatea sa parchezi la BT Arena gratuit.
Marius Bercea
Marius Bercea2 ani în urmă
Mâncare f buna , personal primitor, restaurantul are intimitate. Preturi bune.
Bogdan Ilcenko
Bogdan Ilcenko2 ani în urmă
Am solicitat un apartament pentru 1-2 nopți. Convorbirea telefonica a decurs minunat, chiar am afirmat ca sunt și oameni minunați care știu să-și vândă afacerea. Ajungând la locație, am fost întâmpinat de un miros închis. În apartament..... aici am găsit prosoape murdare la baie, sânge prin camere, urina pe vasul wc-ului, săpun folosit, hârtie igienica în vasul wc-ului cu toate ca avea sigiliul cu dezinfectat și desigur un miros închis. Am Inoptat totuși ținând cont ca era ora 23:45 însă a doua zi am plecat. Nu recomand.
Irina Mihalcescu
Irina Mihalcescu2 ani în urmă
Am făcut o rezervare pentru două nopți, care mi-a fost confirmată prin telefon și m-au anunțat că o sa primesc prin sms un cod pentru accesul in clădire. Nu am primit acest cod, iar când am ajuns la pensiune nu a mai răspuns nimeni la telefon.Nu am găsit un loc de parcare pentru mașină, iar strada din spatele pensiunii este foarte îngustă, abia se poate trece cu o mașină. Nu recomand.
Locații recomandate