/Cluj/Hotel

Vila Rao

Strada Progresului 30, Cluj-Napoca 400693, România

Vila Rao
Hotel
4.3
510 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJG9+P8 Cluj-Napoca, România
+40 774 049 034
hotelrao.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Laurentiu buzenchi
Laurentiu buzenchi2 ani în urmă
Atmosfera plăcută, intimă, personal extrem de amabil, muzică bună în surdină, prețuri rezonabile!
Victor Tudoran
Victor Tudoran2 ani în urmă
Servicii foarte bune, mâncare foarte bună
Fort adrian
Fort adrian2 ani în urmă
Foarte amabili, camerele spațioase ,mâncare foarte bună.Recomand.
Iulian Gabriel
Iulian Gabriel2 ani în urmă
Frumos, elegant, curat. Singurele probleme ar fi zgomotul produs de avioane și circulația mașinilor. Și deloc de neglijat problema locului de parcare !!!
Mihai Toma
Mihai Toma2 ani în urmă
Personal amabil,locuri parcare putine,frigider care "decoleaza" ,termopane fara plase de tantari si prin care se aud toate zgomotele poti numara linistit masinile de pe strada
Teliban Bianca
Teliban Bianca4 ani în urmă
Nu as recomanda acest loc de cazare, am avut o experienta dezamagitoare cand am ajuns acolo: vasul de toaleta nu era "proaspat dezinfectat" asa cum scria pe banda care era asezata pe capacul de wc, deoarece dupa ce l-am ridicat am constatat ca acesta era de fapt foarte murdar, cineva facuse "numarul 2" (lipsa mare) fara ca ulterior sa foloseasca peria de wc iar personalul de la curatenie a pus semnul de wc "proaspat dezinfectat" fara sa se asigure macar, ca acesta este curat, ce sa mai vorbim de dezinfectat. Nici podeaua nu era curata in camera, pe jos era gresie si nici aceasta nu era spalata. Noaptea nu am reusit sa dorm bine din cauza zgomotului provocat de frigider. Personalul de la receptia hotelului insa, a fost foarte amabil (am ajuns la hotel in jur de ora 23 si pentru ca nu am gasit loc in fata hotelului, doar peste drum unde erau parcari inchiriate de locatari, mi-a spus sa ii las cheia si mi-a mutat masina in fata hotelului dupa ce s-a eliberat un loc).
Cosmin Popescu
Cosmin Popescu2 ani în urmă
Un hotel corect de 3*, curat, personal amabil, liniste.
Mic dejun bun, cu de toate cele obisnuite pentru 3*.
Restaurant cu mancaruri bune si preturi normale/medii. Pizza casei este foarte buna.
Un hotel care merita pentru 2-3 zile.
Renáta Vass
Renáta Vass2 ani în urmă
As incepe cu oohh boooy.
Am comamdat 1 portie de papanasi care au fost okay, mancabili chiar. Insa am comandat si o pizza cu chorizo, pe care atunci cand am deschis cutia era un fir luuuung de par negru. Okay, trecem peste, insa pe piza era cabanos subtire si ceva salam dubios ascuns sub branza, cu pretextul, da-de nu il vede proasta/prostul care l-a comandat.
Si cu ocazia asta m-am hotarat ca e ultima data cand las sa se mai intample asa ceva, nu mai vreau sa isi bata joc de noi restaurantele si localurile de genu si de azi chiar si pentru o dezinformare de genu imi voi suna avocata si voi da localul in judecata!
Nu va e rusine? Cumparati un salam la bax cu 10 lei si faceti 30 de pizza cu ele cu cate 26-30 lei bucata si il vindeti sub numele de chiorizo si altele?!
Cum nu ati fost deja executati silit si cum in tara asta toata lumea tre sa isi bata cumva joc de celalalt?!
Locații recomandate