/Cluj/Hotel

Vila Rosa

Strada Frunzișului nr. 4, Cluj-Napoca 400664, România

Vila Rosa
Hotel
4.2
463 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH48+JF Cluj-Napoca, România
+40 264 425 507
vilarosa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Catalin Catalin
Catalin Catalin2 ani în urmă
Curățenie bună, raport calitate preț OK, dar în camera au fost 19-20 grade și cred ca e cam puțin pt perioada de iarna. Am stat doar 1 noapte.
ALBU BALINT
ALBU BALINT2 ani în urmă
Foarte ok
Caldura ...
Curat...
Si mic dejun destul de bunicel...
Silviu Ionce
Silviu Ionce2 ani în urmă
Locație excelentă, liniște și servicii foarte bune.
George Bulubasa
George Bulubasa2 ani în urmă
Un loc bun pentru a petrece o noapte. Curățenia nu e punctul forte. Mic dejun bun.
Hansita Gângureanu
Hansita Gângureanu2 ani în urmă
Raportul preț calitate e ok. Singurul inconvenient a fost că în 3 zile de ședere nu au fost schimbate prosoapele și nici nu a fost luat gunoiul din cameră.
Cristi D
Cristi D4 ani în urmă
Camere mari, mobilate sumar și ieftin, cu un miros inchis, baie veche, neatragatoare dar relativ curata. Usa de la baie a fost rontaita de un caine odata. Internet bun. Mic dejun aproape ok cu cafea buna. Păcat doar ca mesele sunt lipicioase si iti creaza o certa senzatie de disconfort.
Parcare mare disponibila - a treia stea e doar pt asta. Preț rezonabil.
Fetele de la recepție serviabile și plăcute.
Andreea Statache
Andreea Statache2 ani în urmă
Am avut un sejur de vreo 8 zile prin România și am stat două nopți și în Cluj la Vila Rosa. Am luat camera de 3 stele parcă, destul de spațioasă, cu un balcon foarte mare. Camera în sine aș spune că a fost dotată ok. Ușa de la duș mi se pare că se bloca puțin și mi-ar fi plăcut să văd o plasă de țânțari la ușă.
În cameră există și un mini-frigider care mi s-a părut foarte util, paturile au fost confortabile, tv-ul destul de mare iar baia suficient de spațioasă și ea.
Motivul pentru care dau 5 stele ține de un aspect pentru care pot spune că Vila Rosa merită toate aprecierile, mai ales comparând cu celelalte hoteluri / pensiuni la care am stat. Acesta este: comportamentul față de toată situația generată de pandemie. A fost singura cazare unde persoanele de la recepție aveau mască purtată corect, unde exista un plexiglas între client și personalul de la recepție, unde existau dispensere de gel antibacterian atât la recepție cât și pe etaje și unde am văzut și telecomenzile de la aerul condiționat și de la tv că erau împăturite în folie de plastic, acestea fiind schimbate după ce un client eliberează camera. De asemenea, în cameră se afla un pliant cu informații despre măsuri de protecție împotriva COVID.
Pentru cei care vin cu mașina vreau să menționez că în spatele clădirii se află o parcare mare unde vă puteți lăsa vehiculul.
Singurul minus găsit este că frigiderul mi s-a părut că uneori era cam zgomotos.

Am să revin la această unitate în caz că voi mai avea drum prin Cluj.
Mihai Chirciu
Mihai Chirciu2 ani în urmă
Personal foarte amabil, parcare, liniste, curatenie, camere spatioase.
Singura cazare unde pandemia a fost luata in serios, avand gel antibacterian la intrare si la fiecare etaj, personalul a purtat in permanenta masca, la receptie era un plexiglas intre client si receptioner.
Locații recomandate