/Cluj/Hotel

Pensiunea Paris

Strada Paris 105, Cluj-Napoca 400000, România

Pensiunea Paris
Hotel
4.1
272 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJM2+74 Cluj-Napoca, România
+40 755 067 766
pensiuneaparis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Horatiu Lupu
Horatiu Lupu2 ani în urmă
Foarte multumit, oameni de calitate... Condiții foarte bune!
Adrian Iamandi
Adrian Iamandi2 ani în urmă
Ok ,curat fară pretentii.
Mihai Dragu
Mihai Dragu2 ani în urmă
Da foarte ok. Personal amabil, curățenie, liniste,
Totul de nota 10, bravo.
Cand voi mai merge la Cluj acolo ma voi caza.
Mihai Grunzu
Mihai Grunzu2 ani în urmă
Totul este foarte ok recomand cu încredere eu vin de 6 ani și niciodată nu am avut nimic de obiectat!
Sergiu Vicas
Sergiu Vicas2 ani în urmă
Curățenie, paturi foarte comode. Staff foarte prietenos si intelegator. Acces rapid pe jos către centrul orașului, dar și către alte utilități (Iulius Mall de exemplu).
Stejarel Vasile POP
Stejarel Vasile POP4 ani în urmă
De-a lungul anilor am locuit in aceasta Pensiune si am constatat cum serviciile s-au deterioarat in timp. La ultima sedere, camera nu era curata (pe jos era praf, nu au dat macar cu un mop), miros ingrozitor la baie, au oprit caldura pe timpul noptii (m-am trezit pe la 0.30 tremurand de frig). Au repornit-o pe la ora 1 noaptea, dar tot imbracat am dormit. Cu caloriferul la maxim nu s-a mai incalzit bine camera. Afara erau -12 grade. Spre dimineata, de pe la ora 5, cand a venit probabil schimbul celui care a stat la receptie peste noapte si femeile de la curatenie, s-a incins o vorbaraie de rasuna toata locatia… Lipsa totala de respect ! Pacat, eu nu le mai calc pragul !
Maliya Mizuno
Maliya Mizuno4 ani în urmă
Pensiunea Paris are conditii mult mai bune pentru nepretentiosi decat as fi sperat. Camerele sunt la etaj si ingrijite, cu pereti albi, baie proprie aproape de lux (cu toate cele necesare: prosoape, sapun si sampon pt minimul necesar), plasma, clima, mobilier minimal, vibe bun. In camera mai sunt: o veioza, pliculete de ceai, cafea si zahar si un device de incalzit apa pt o băutură calda. Zona de cuier are si cateva umerașe. Daca optati pt micul dejun dimineata, il recomand. Mancare buna, bufet consistent si preparate gustoase (ochiuri de ou, branzeturi, mezeluri), iar personalul de la receptie foarte ospitalier si generos in comunicare. Le mulțumesc pentru sederea in liniste si confort.
Adi Morosanu
Adi Morosanu4 ani în urmă
Foarte curat, camerele au clima, televizor LCD HD cu port USB, iar baia deși nu este mare dispune de o cabina de dus destul de spațioasă. Camerele au de asemenea frigider funcțional, umerașe pentru haine. Am găsit în camera pe o măsuță un pliculeț de cafea unul de ceai și doua pliculețe de zahar puse lângă un dispozitiv pentru încălzit apa. Patul este confortabil. Recomand!
Locații recomandate