/Cluj/Hotel

Hotel Seven

Strada Gruia 2, Cluj-Napoca 400171, România

Hotel Seven
Hotel
4
380 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHHJ+VM Cluj-Napoca, România
+40 741 147 797
hotelseven.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Hanora-Cristiana Ivanov
Hanora-Cristiana Ivanov2 ani în urmă
Excelent. 5 stele.
Mulțumesc pentru ospitalitatea acordată!
Bubu bubu
Bubu bubu2 ani în urmă
Recepție 10+++, Curățenie, liniște camere spațioase , foarte plăcut surprinsă.Revenim cu siguranță.
Mulțumiri in special celor de la recepție care ne-au acordat camera înainte de Check-in , având în vedere cele 16 ore de drum !Vă mulțumim încă odată prin aceasta cale.
Claudiu Cimpianu
Claudiu Cimpianu3 ani în urmă
Este foarte mult zgomot de la traficul din zona ( 7 strazi). Pe perioada pandemiei mic dejun in camera, la caserola. Tine de foame dar este sarac. Acoperirea WIFI este foarte slaba. Saltelele sunt prea tari, dupa parerea mea.
Peste Marian
Peste Marian5 ani în urmă
Very loud. You can hear everything both from the inside and outside. The drapes doesn't cover the entire window and the light enters the room. In the one night I've stayed there it was a group of highschool students that did everything they wanted, running, screaming, talking very loud until 3 in the morning. I’ve tried calling the reception but no one was there. I went down to look for someone but couldn’t find nobody. The room had a very stained carpet and
water flowed from under the shower. Foarte galagios. Puteți auzi totul atât din interior cât și din exterior. Draperiile nu acoperă întreaga fereastră, iar lumina intră în cameră. Într-o noapte în care am rămas acolo a fost un grup de elevi care făceau tot ce doreau, alergau, tipau, vorbeau foarte tare, până la ora 3 dimineața fara ca nimeni din partea personalului sa ia vreo masura. Am încercat să sun la recepție, dar nimeni nu a raspuns. M-am dus să caut pe cineva, dar nu am găsit pe nimeni. Camera a avut un covor foarte pătat și
apa curgea de sub duș. O camera modesta.
Liviu Constantinescu
Liviu Constantinescu2 ani în urmă
Bună ziua prieteni și iubitori de drumeție în natura si nu numai....Iata ca am ajuns si in Cluj napoca! Orașul este frumos si armonios dezvoltat. Un centru interesant, cu multe locuri de vizitat...Am ajuns aici din motive de sănătate...Un medic deosebit mi-a dat speranta! Am locuit in acest hotel pentru ca era foarte aproape de clinica de Urologie. Hotelul este in regula. Mobilier bun, saltele putin cam lăsate.Cred ca ar trebuii întoarse. Este linistit si curat. Prețul ok.Un minus ar fi lipsa liftului. Mai ales dacă stai la etaj 3. Călătorii plăcute!
Val Voinic
Val Voinic2 ani în urmă
Este un hotel de trei stele.
Personal amabil,condiții de cazare bune.
As insista doar la o aspirare mai buna a mochetei in camere,la colțuri și linia pereților.
Eu sunt puțin alergica la praf și am avut un mic disconfort.
Mic dejun suficient,echilibrat,bun.
Lenjerie curata,paturi confortabile!
Recomand!
Preturi accesibile!
Ladislau Vekerdy
Ladislau Vekerdy2 ani în urmă
Servire ireprosabila si rapida
Constantinescu adrian
Constantinescu adrian2 ani în urmă
se vede ca patronul este un iubitor de arta...mi a placut mult interiorul cu biblioteca sic, picturile faine...poate ar trebui investit un pic, dar ar trebui sa intelegem un pic vremurile in care traim!
Locații recomandate