/Cluj/Hotel

Pensiunea Max

Strada General Traian Moșoiu 64, Cluj-Napoca 400132, România

Pensiunea Max
Hotel
4.4
324 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJC4+FJ Cluj-Napoca, România
+40 748 890 172
turistinfo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Sergiu Nicolaescu
Sergiu Nicolaescu2 ani în urmă
Am locuit în camera 4 care a fost curată în principiu dar ii lipsea o măsuță care ar fi fost totuși utilă. În ultima zi am fost mutați în camera 1 la parter care nu avea nicio priza lângă o oglinda, nu avea uscător de par, nici oglindă, dar era curățenie. După check out, am lăsat cam o ora bagajele și când ne-am intors, am rugat recepționera sa ne permită la o toaleta. Aceasta nu ne-a oferit nicio alternativă la locație ci ne-a sugerat sa mergem la o benzinărie, mai mult, ne-a ignorat lungită pe canapea uitându-se în telefon sau la TV.
Cristina
Cristina2 ani în urmă
Am rezervat telefonic o camera la mansardă, iar la sosire ni s-a dat o alta camera la parter fara sa fim anunțați inainte. Curățenia este de suprafață, pe mobilier nu cred ca s-a mai șters praful de ceva timp.
Locația este situată la 15 min de mers pe jos de centru, parcare proprie in curte.
Se percepe un comision pt plata cu tichete de vacanța, comision pe care nu l-am intalnit la nicio alta cazare unde am platit cu cardul de tichete.
Camelia dusa
Camelia dusa2 ani în urmă
Camere mari, curate, parcare gratuita in curtea pensiunii, mic dejun bogat si servit ireprosabil. Recomand pensiunea!
Liliana Bucur
Liliana Bucur2 ani în urmă
Curățenie,liniște și caldură! Camera pe care am avut-o a fost superbă,la mansardă. Multumim, revenim cu plăcere!
Radu Soare
Radu Soare2 ani în urmă
O pensiune foarte cocheta, cu personal foarte amabil. Studio-ul in care am stat era spatios, curat, dotat cu toate cele necesare, insa baia mai are nevoie de imbunatatiri. Ocazional aparea un miros neplacut, cadita de dus are scapari si se inunda baia la fiecare dus, iar feon-ul ar putea la fel de bine sa nu mai fie
Mihai Ulici-Zaha
Mihai Ulici-Zaha2 ani în urmă
O pensiune care își merită toate stelele. Nu departe de zona centrală a Clujului, această pensiune poate oferi locuri de cazare la prețuri accesibile. Personalul este de nota zece, camera în care am stat a fost curată, dotată cu aer condiționat, mini frigider, televizor plat. Singurul lucru care nu mi-a plăcut la baie a fost faptul că para dușului era de sus și nu puteam face duș fără a mă uda și pe cap. În rest, numai de bine. Recomand!
Cristian Rusu
Cristian Rusu2 ani în urmă
Situată aproape de centru, dar mai ales aproape de câteva "obiective" medicale, pensiunea dispune de parcare proprie in curte interioara. Camerele sunt mari, luminoase, au pat cu saltea si perne confortabile, frigider, televizor cu ecran plat si aer condiționat. Dacă adăugăm personalul foarte amabil si curățenia obținem o cazare excelentă, pe care o recomand.
Ilie Marian Tismanaru
Ilie Marian Tismanaru2 ani în urmă
Sunt foarte incantat, personal drăguț, curățenie și liniște. Recomand cu încredere!
Locații recomandate