/Cluj/Hotel

Pensiunea Verde

Strada Dunării 172, Cluj-Napoca 400593, România

Pensiunea Verde
Hotel
4.3
247 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJHV+MV Cluj-Napoca, România
+40 364 881 095
pensiuneaverdecluj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Denisa bosca
Denisa bosca2 ani în urmă
Curățenie, amabilitate, doar schimbul de noapte e un pic cam dificil,ii lipseste amabilitatea si tonul vocii cam ridicat...
Dan Dreghiciu
Dan Dreghiciu2 ani în urmă
Mi s-a promis parcare la rezervare, pentru 5 zile, insa la cazare am constatat ca nu este nici un loc de parcare disponibil, nici in curtea pensiunii, nici in strada nu mi s-a permis sa parchez, cu toate ca este domeniu public.
Elena Ronco
Elena Ronco5 ani în urmă
Zgomot mult, camere in care se aude tot ce vorbeste vecinul, televizorul deschis......absolut totul! Terenurile care trec, avioanele...... Cand cineva face dus vibreaza peretii. Nu am putut dormi deloc cateva nopti A fost un infern.

Estremamente rumoroso....non ci si può riposare di notte
Emese Banyai
Emese Banyai2 ani în urmă
O pensiune foarte primitoare şi curată. In camera ai tot ce ai nevoie pentru confortul tau inclusiv si uscator de par, frigider etc. Au restrictii COVID. Numai persoanele cazate pot access camera şi restaurantul interior. Musafirii care doresc sa manance acolo (nu sunt cazati) pot accesa doar terasa. Reguli de distanţare la mese . Purtarea măştilor este obligatorie in inrerior. Personalul este foarte atent cu clienții . Mâncare bună şi proaspătă, porții mari.
George Alexandru Derencu
George Alexandru Derencu2 ani în urmă
Este un loc primitor, elegant, nu perfect, dar cu oameni de treabă și atenți la detalii! Poți să și servești masa la ei, decent. Cât despre măsurile de combatere a pandemiei, sunt foarte stricți și atenți, ceea ce merită lauda mea!
Gyc69
Gyc692 ani în urmă
Buna seara,numele meu este George si vreau sa spun doar atat,azi 03.05.2020 am ajuns la pensiunea Casa Verde din Cluj,str dunarii 127,si am constatat ca dupa ora 22 esti inchis literalmente in pensiune....adica am vrut sa fumez o tigare in locul permis "pe terasa" si mi sa spus ca dupa ora 22 nu putem iesi din pensiune fara sa deschida " cineva" care acel cineva " nu stiu cum il cheama ca nu sa recomandat"...si a zis k:"nu sti ca asa e aici?"....problema nu este de acum (covi19)... asa se pare ca este aici......judecati voi
Cornel vint
Cornel vint2 ani în urmă
Pensiunea si serviciul sunt excelente, doar ca s-ar putea sa die baia curatata putin mai bine si ar putea sa ofere cafea in camera.
Adi detot szoke
Adi detot szoke2 ani în urmă
Personal agreabil. Camere curate, liniște meniu foarte bun
Locații recomandate