/Cluj/Hotel

DoubleTree by Hilton Hotel Cluj - City Plaza

Strada Sindicatelor 9-13, Cluj-Napoca 400029, România

DoubleTree by Hilton Hotel Cluj - City Plaza
Hotel
4.6
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH9M+VM Cluj-Napoca, România
+40 264 450 101
hilton.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Gheorghe Ile
Gheorghe Ile2 ani în urmă
Preparate culinare excelente. Serviabilitate super. Personal profesionist. Recomand cu mare căldură.
Adrian Belu
Adrian Belu2 ani în urmă
Excelent! Ca la....Hilton! Pat, saltea si perne super, mic dejun fff bun, personal excelent!
Claudia Leonora
Claudia Leonora2 ani în urmă
Excelentă locatie! Apa calda, curat, personal amabil.
Bianca Bogatan
Bianca Bogatan2 ani în urmă
Am organizat aici o petrecere-botez. A fost totul perfect. Singurul detaliu negativ si deranjant a fost ca a venit doamna director in repetate randuri foarte recalcitranta sa dam muzica incet, in conditiile in care muzica mergea normal, si nu mi s-a specificat in contract o limita de decibeli permisa, primind acordul de a aduce DJ. Nu stiu daca prezenta si interventia dumneaei este frecventa la evenimente, dar este absurd sa asculti muzica in surdina la o petrecere. Toata stima si recunostinta angajatilor care ne-au servit si care fac cu adevarat restaurantul de 5 stele, care s-au straduit si au reusit sa ne faca petrecerea perfecta!
Florin Cristea
Florin Cristea2 ani în urmă
Locația oferă calitatea cu care ne-am obișnuit de la Hilton dar parcă îi lipsește ceva atenție la detalii. Spre exemplu, oglinda mică din baie era prăfuită, periei de toaletă îi lipsea o parte din mâner și m-am zgâriat cu ea, etc. În rest, personal amabil, atenție la regulile sanitare, dezinfectant peste tot, până și pixuri de unică folosință.
Ana Ionela NASTASOIU
Ana Ionela NASTASOIU2 ani în urmă
Hotel frumos amenajat, aproape de centru, personalul foarte amabil, curățenie, camere confortabile, mic dejun variat, servirea/mancarea de la restaurant la fel foarte bune!
Dragoș Nicolae
Dragoș Nicolae2 ani în urmă
Un hotel frumos,primitor.... toti cei de la receptie nota 10, mancare super gustoasa, dar se poate mai multe varietati culinare in cadrul restaurantului...piscina super ok, insa una dintre doamnele de la piscina avea programari la masaj, se suprapunea cu noi cei care mergeam la piscina si o asteptam aprox 10 min ...in conditiile in care aveai voie pe programare doar o ora din cauza covidului! In rest au trecut zilele prea repede...
Manuela Serol
Manuela Serol2 ani în urmă
Hotelul acesta este cea mai potrivita alegere pentru Cluj, atat pentru o calatorie de afaceri cat si pentru relaxare cu familia. Mancarea in restaurant este excelenta, cocktailurile la Syndicate sunt delicioase, au piscina interioara, de care copiii se vor bucura. Mai au si sala de fitness, cu sauna si servicii de masaj. Locatia este foarte potrivita, central, langa parc si langa centrul Clujului. Serviciile, profesionalismul si amabilitatea personalului sunt cu mult peste standardele din Romania :)
Locații recomandate