/Cluj/Hotel

Hampton by Hilton Cluj-Napoca

Bulevardul 21 Decembrie 1989 67, Cluj-Napoca 400124, România

Hampton by Hilton Cluj-Napoca
Hotel
4.6
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJG2+3P Cluj-Napoca, România
+40 372 556 600
hilton.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Razvan Pana
Razvan Pana2 ani în urmă
Pentru noi totul a fost perfect, intampinati cu voucher pentru bauturi, personal extrem de amabil, camera perfecta ( fara balcon ), salteaua foarte confortabila, mic dejun bogat, cu produse traditionale, localizat foarte aproape de centrul orasului. Ne dorim sa revenim in acest hotel in trecere prin Cluj.
Ciprian Rosca
Ciprian Rosca2 ani în urmă
Pozitionat la mica distanta de centru, cu parcare subterana si supraterana, curat, baie curata, personal foarte amabil. Mic dejun gustos chiar daca nu este foarte variat (branzeturi, zacusca, salata de vinete, humus, rosii, castraveti, salam crud-uscat, omleta, carnaciori, bacon, preparate tradiționale de porc, cereale, iaurt, lapte, cafea, suc de fructe, foietaje). Nu are restaurant propriu insa colaboreaza cu un restaurant (La casa) de unde se poate comanda si servi la hotel. Barul hotelului deschis non-stop. Un mic neajuns - camera in care am stat nu a avut minibar.
Monica lupului
Monica lupului2 ani în urmă
Foarte curat, ingrijit, Micul dejun foarte bun, loc de parcare. Nu am inteles de ce se solicita plata la checkin. Prima noapte, poate as fi inteles... dar a doua zi cand am prelungit sederea cu inca o noapte tot asa ne a fost solicitata plata inainte, in conditiile in care aveau datele noastre. Probabil asta e politica hotelului dar noi, ca si clienti, nu ne am simtit confortabil. Acest fapt nu ma impiedica sa spun ca in rest totul a fost perfect.
Camelia Petcu
Camelia Petcu2 ani în urmă
Un hotel de top, personalul extrem de amabil, camera a fost ok, micul dejun si cafeaua f bune. Mulțumim Csilla pentru curățenia din cameră. Foarte liniștit. La ceas de seară freamătul orașului doar se vedea . Vom reveni!
Alex
Alex2 ani în urmă
Am avut recent un event la Hampton de care s-a ocupat d-ra Gabriela Iacobita, super profi! MULTUMIM frumos pentru tot ajutorul si amabilitatea maxima, as vrea sa fie toti partenerii nostri din horeca asa🎁🎁🎁 Recomand!
Sorin Cretescu
Sorin Cretescu2 ani în urmă
Locația este foarte aproape de centru, camera spațioasă, confortabila, baie complet utilata, iar micul dejun diversificat.
Raport calitate / preț este excelent.
Alina-Maria Anghelache
Alina-Maria Anghelache2 ani în urmă
O camera imensa, curată și personal foarte atent.
Mic dejun foarte bogat și gustos☺️
Gabi Ercau
Gabi Ercau2 ani în urmă
Condiții excepționale de cazare, mâncare f buna, personal ospitalier! Situat in centrul Clujului... Recomanddd
Locații recomandate