/Cluj/Hotel

Hotel Premier

Str. Donath, Cluj-Napoca 400293, România

Hotel Premier
Hotel
4.1
652 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHC2+FR Cluj-Napoca, România
+40 264 307 200
hotelpremier.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Nadia Cp
Nadia Cp2 ani în urmă
Camerele mari, mobilierul vechi, neizolat fonic, auzi vecinul din camera alaturata cand se uita la tv, cand merge la baie, auzi aproape tot din ce se face in cealalta camera, micul dejun saracacios, ca sa nu mai spun ca suni la receptie si nu ti se raspunde si daca ti se raspunde si ceri vreo informatie ti se spune ca te suna inapoi sa iti spuna ce si cum si nu mai suna niciodata.
Nu are calitatile unui hotel de 4 stele!
Sorin Panait
Sorin Panait2 ani în urmă
Personal aproape amabil, saltele uzate fizic, mic dejun acceptabil, curățenia exemplara. Preț - calitate acceptabil.
Anca Iulia Ardeleanu
Anca Iulia Ardeleanu2 ani în urmă
Cea mai proasta experienta. La telefon nu raspunde nimeni. Receptia nu este deschisa la ora 7 seara. Codul de acces au uitat sa mi-l trimita. In plus de asta SURPRIZĂ! Au petrecere cu peste 100 de persoane in plina pandemie cand evenimentele sunt interzise. In camera se auzea muzica si galagia de la petrecere. Mi-au zis sa stau linistita ca la ora 10 seara termina petrecerea. Am plecat si m-am cazat in alta parte.
Lenuta Oltean
Lenuta Oltean2 ani în urmă
Prin grija și profesionismul proprietarul și al întregului colectiv totul merge... Ca pe roate. Mâncarea este foarte bună, camerele sunt moderne și curate.
Tibor Pfeifer
Tibor Pfeifer2 ani în urmă
La recepție nu te așteaptă nimeni, nu ne-au înregistrat rezervarea, doar după 2-3 telefoane ne-am putut ocupa camera. Dimineața la 0ra 07:00 cde când am putea teoretic sa luam micul dejun, în restaurant bezna, nimeni, nicio cafea nu poți sa bei. Chelnerul care a întârziat, nici bună imineața nu ne-a spus, ba sa își ceara scuze,. Cred ca este ultima data când am ales acest hotel!!!
Tudose Ionut
Tudose Ionut2 ani în urmă
Cazarea pentru o noapte a fost oribila. Apa de la baie mizerabilă, trebuie sa astepti 10-15 minute pana incepe sa curga putin mai curata, de asemenea langa pat exista o singura priza trasa de la un prelungitor in care intra foarte greu încărcătorul. Micul dejun de cea mai slaba calitate, ospatarii nu poarta masca, a trebuit sa ma duc sa cer eu farfurie pentru mancare. Fetele de mese murdare, tacamuri mizerabile, aparatul de cafea arata ca si cum era luat de la ghena. Nu exista dezinfectant in tot hotelul. Are 4 stele, dar nu merita nici macar jumatate de stea.
Ionut j
Ionut j2 ani în urmă
Curat. Mobiler datat, dar îngrijit. Parcarea e cam tot timpul plină. Ar trebui delimitata pentru clienți. Este lângă strada și parchează și alții. Pat confortabil. Camera “primitoare”. Preț/calitate avantajos. E mai mult un 3 stele plus. Fata de la Recepție cam tăcută.
Isabela Lozinca
Isabela Lozinca2 ani în urmă
Este situat într-o zonă cochetă - cartierul Grigorescu. A fost unul dintre motivele pentru care l-am și ales. Camerele și baia sunt spațioase și curate. Aerul conditionat este de mare ajutor. Personalul este amabil și mereu săritor reușind să rezolve mici probleme ce apar. Am îndrăgit și mica terasă din interiorul hotelului unde poți ieși dacă ești fumator. În weekend-uri am prins conferințe sau cazare a echipelor de sportivi care însă nu au deranjat foarte tare – este totuși hotel, nu casă de vacanță
Preț/calitate avantajos. Voi reveni cu siguranță. Recomand. Merită
Locații recomandate