/Cluj/Hotel

Hotel Delaf

Strada Progresului 18, Cluj-Napoca 400693, România

Hotel Delaf
Hotel
4
509 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJG9+X6 Cluj-Napoca, România
+40 264 460 611
hoteldelaf.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mihaela badita
Mihaela badita2 ani în urmă
Camera foarte frumoasa, curata. Probleme cu scurgerea de la dus, a fost infundata, dar asta se poate intampla oriunde. Per total, bine
Lacramioara Vacariu
Lacramioara Vacariu2 ani în urmă
CONDIȚII MINUNATE, MÂNCAREA RESTAURANTULUI FOSRTE BUNĂ ȘI OSPITALITATEA DIN PARTEA GAZDELOR MINUNATĂ!!! RESPECT!!! AM MAI FOST ȘI VOI REVENI CU DRAG ORICAND. RECOMAND!!!👍👍👍
Alejandra Nechita
Alejandra Nechita2 ani în urmă
Camere mari și curate,aproape de centru,personal foarte amabil. Ca minus lipsa liftului...poate în viitor se va remedia.Restaurant de 5 stele cu mâncare tradițională la preturi accesibile
Florina Oprea
Florina Oprea2 ani în urmă
Conditii f. bune, inainte de a achita tariful pentru cazare. Mic dejun bogat si diversificat. Personal amabil si respectuos.
Recomand achitarea tarifului pentru cazare, la sfarsitul sejurului.
Elena Nica
Elena Nica2 ani în urmă
Recomand acest hotel cu personal foarte amabil, foarte curat, situat in zona centrala, loc de parcare, servire si mancare foarte buna!!!
EDUARD HUDULA
EDUARD HUDULA2 ani în urmă
Multumim mult, pentru ospitalitate si meniul foarte gustos din restaurant. Din pacate n-am servit masa pe terasă, fiind foarte rece la acest sfârșit de august 2021. Vom reveni, cu siguranta, raportul calitate / pret fiind unul foarte bun. Felicitări personalului!!!
Recomand cu căldură acest hotel, deși este mai dosit, este aproape de stațiile de autobus si de Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor.
Simona Padurean
Simona Padurean2 ani în urmă
Am petrecut o zi și o noapte la acest hotel...am căutat parcare timp de o jumătate de oră și nimic, efectiv nu ai loc de parcare, am fost nevoiți să parcă pe trotuar în fața ușii de la intrare. Curățenia lasă de dorit!
Dimineața la micul dejun am fost șocantă,
Nu era bufet suedez, ospatara spunând că poate să ne ofere o omletă și un platou
rece, când am fost serviți cu ompleta
ni s a spus că bucătarul nu face și platoul rece deoarece omleta conține puțină brânză și șuncă!Sa va imaginați...era o omletă din doua ouă și cateva feliute de paine,,,,la insistenta mea s a servit un mic dejun vai de mama lui!
Nu recomand și eu nu voi mai trece niciodată pragul acestui hotel, restaurant!Sunt șocantă ca un bucătar poate transmite clientului așa ceva...iar ospatara fără nici o rușine se adresează

Intr un mod nu tocmai plăcut! NU Recomand!
Adriana Ana
Adriana Ana2 ani în urmă
Nu recomand camera 110. Am stat o perioada mai lunga in diferite camere (112, 104,107) însă camera 110 nu este deloc pe placul meu. Are doar 2 prize duble, una e după pat iar in alta se afla TV și frigiderul. Camera are 3 paturi înghesuite nu este dotata cu aer condiționat , balconul e undeva in spatele hotelului. Recomand hotelul însă nu aceasta camera! Curățenia este ca întodeauna ireproșabila ! O sa revin cu siguranța.
Locații recomandate