/Cluj/Hotel

Zen Hostel

Bulevardul Eroilor 47, Cluj-Napoca 400000, România

Zen Hostel
Hotel
4.3
379 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHCW+64 Cluj-Napoca, România
+40 735 214 332
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ionut Negru
Ionut Negru2 ani în urmă
De cum am ajuns acolo, ne-am dat seama ca practic oricine putea intra in hostel si in prealabil in camera noastra (din moment ce poarta nu avea niciun cod de acces iar receptia era inchisa, cheia de la cemera fiind lasata in usa), lucru care e posibil sa se fi si intamplat, in felul in care am gasit camera. In primul rand masa, care era murdara de urme de cafea, muscata la colturi si care era mai degraba desprinsa dintr-un cadru funerar (banuiesc ca acea masa era pusa acolo pentru a fi folosita, dar nu as recomanda nimanui sa incerce sa manance de pe ea). Mobila era completata de un scaun asezat la intamplare, am crezut initial, dar de fapt, pus acolo pentru a acoperi o bucata de plinta care era sarita si de un dulap care avea aruncat in el o patura la care nu vreau sa ma gandesc la ce fusese folosita. Intrand in baie, chiuveta a fost singurul lucru normal de acolo, deoarece podeaua de la dus era extrem de murdara iar peretele de deasupra dusului parea ca nu mai are mai mult de 24 de ore de la a se desprinde. Pana in momentul acesta, eram decisi sa stam acolo doar pentru o noapte si a pleca noaptea urmatoare (sejurul nostru fiind de 4 nopti), din moment ce ajunsesem si destul de tarziu la cazare (in jur de ora 8). "Cireasa de pe tort" a fost ce ne-a fost lasat in wc de cineva (poate cineva intrase intre timp in camera, poate de la cine statuse inainte in acea camera) si care ne-a facut sa anulam pe loc si sa plecam in momentul respectiv. Atunci cand am comunicat proprietatii (cu tot cu poze) ceea ce se intamplase, raspunsul a fost unul sec, ca si cum nu ar fi fost ceva iesit din comun. Ca si o concluzie, nu as recomanda nimanui sa stea aici mai mult de o noapte si doar ca si ultima instanta, avand in vedere ca nici pretul nu e unul foarte mic. Ne-a fost acceptata cererea pentru taxa de anulare.
Angelo Cox
Angelo Cox2 ani în urmă
Groaznic.. Sa nu mergeți niciodată acolo. Mai bine dormiți pe strada.
Ghenadie timbalist
Ghenadie timbalist2 ani în urmă
Buna, se poate un număr de contact?, cel indicat nu este vakabil.
Aida Tincu
Aida Tincu2 ani în urmă
Îmi plăcea mai mult vechea locatie - Doo it, mi se pare ca mancarea era mai gustoasă și servirea mai curată. Prețurile sunt mici, personalul asa si așa și se poate întâmpla să găsești câte un fir de păr în mâncare.
Beatrice Rusmanica
Beatrice Rusmanica2 ani în urmă
Ce se vede în poze nu are legătură cu realitatea! Igrasie și miros înțepător, să nu mai spun de condițiile din baie. Nu am putut sta acolo așa că am preferat să căutăm altă cazare
Andrei Călin
Andrei Călin2 ani în urmă
Oferta de la bar destul de limitata, iar utlima data cand am mers nu aveau castraveciori. Masuri anti-covid nici macar superficiale, lipseste un rastel de biciclete, dat fiind faptul ca era sa imi iau si palme de la patronul care nu mi-a permis sa intru cu bicicleta in curte, avand o atitudine violenta si nicidecum primitoare. Nu as mai trece pe la ei, dar tinand cont de celelalte recenzii, probabil m-as intoarce doar cu cei de la Directia de Sanatate Publica...
Christian Mihai
Christian Mihai2 ani în urmă
Muzica e ok, putin prea tare, iar preturile sunt acceptabile avand in vedere localizarea.
Virginia Glo
Virginia Glo2 ani în urmă
Gălăgie zi și mai ales noaptea. Lenjerie cu pete. Paturi cu arcuri rupte. Aspect jalnic, pânze de păianjen, etcSub orice critică.
Locații recomandate