/Cluj/Hotel

Pensiunea Boema

Strada Ilie Măcelaru 17, Cluj-Napoca 400451, România

Pensiunea Boema
Hotel
4.4
150 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH8F+59 Cluj-Napoca, România
+40 724 599 431
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Alexandru Nut
Alexandru Nut2 ani în urmă
O locație extraordinara si linistita, curatenia este in topul locatiilor pe care le-am vizitat de-a lungul timpului, alaturi de multe alte facilitati. Am avut posibilitatea de a face gratare la cuptorul din curtea locatiei. De asemenea, locatia este dotata cu un foisor elegant din lemn, perfect pentru serile de vara. Pensiunea ofera, dupa preferinta, si optiunea de mic dejun. Dincolo de frumusetea de sine pe care am descoperit-o in aceasta locatie, exista si avantaje precum: distanta ft scurta pana in Centru (5-10 min de mers pe jos), posibilitatea de a putea lua mijloace de transport in comun pe liniile principale, cu statia la doar 2 min de locatie. Sa nu uitam sa mentionam si caldura gazdei, care ne-a primit cu zambete si cu drag de fiecare data. Am trait experiente ft placute de fiecare data cand am fost aici. Multumim pentru experiente! ☆☆☆☆☆.
Teodora Hulpoi
Teodora Hulpoi2 ani în urmă
Mulțumim, ne-am simțit foarte bine!
Gabi Str
Gabi Str2 ani în urmă
Raport pret calitate este ok!Parcare in interiorul curtii si dimineatacafea din partea casei (lucru destul de rar intalnit ).
Balauta cristian
Balauta cristian2 ani în urmă
Gazde amabile, primitoare;
Locatie curata , liniste, aproape de stadionul Cluj-Arena.
Se poate servi si masa intr-un foisor , cuptor cu microunde pentru gatit sau incalzit mancarea.
Se poate plati cu tichete si carduri de vacanta. Pentru mai multe detalii sunati si intrebati.
Voi reveni cu mare placere.
Dana A
Dana A4 ani în urmă
Curat, civilizat, camere mari, bine utilate, excellenta locatie ca punct de pornire pentru a vizita orasul. 4 locuri de a parca masina in curte. Recommend!!! Felicitari gazdelor pt intretinerea pensiunii!
Humaka
Humaka6 ani în urmă
Atitudine foarte naspa din partea patroanei, m.a sunat de 3 ori si a sunat si un prieten sa ii zica ca nu am platit, i.am zis ca platim camera cand ne intoarcem ca eram la cafea.
In rest apa calda nu e, e semi-calda iar incalzirea o opresc din cand in cand pt ca se pare ca consuma mult, trebuie sa te acoperi bine la noapte.
Nu recomand, ii bataie de cap.
Florin Virgiliu Serban
Florin Virgiliu Serban7 ani în urmă
Am fost recent acolo si desi am rezervat 3 nopti am stat doar 1 fortat de imprejurari. Cu toate ca proprietara este o fire rece nu am avut probleme si s-a dovedit intelegatoare, in conditile in care la Cluj tocmai a fost Untold si era in toi festivalul ungurilor deci stres la cazare. Asezat relativ central, curat, linistit, pt camerele reci sunt paturi in plus in dulap. La banii ceruti e foarte ok. Recomand.
Sabin ristea
Sabin ristea2 ani în urmă
Un loc ok prntru cateva zile.
Zona linistita parcare in curte 2...3...masini foisor, camerele curate.. 10 min de mers pe jos pana n centru.
Locații recomandate