/Constanta/Hostal

Lira Pacific

Strada Dezrobirii 82, Constanța 900372, România

Lira Pacific
Hostal
4.2
364 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JJ9+V4 Constanța, România
+40 752 156 678
lira-pacific.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Lira Pacific
Scrie o recenzie
Adrian Lepadatu
Adrian Lepadatu233 zile în urmă
Foarte elegant și tarife normale. Îl recomand cu încredere.
Anișoara Oprea
Anișoara Oprea294 zile în urmă
Am fost mulțumită de Hotel și de personalul de servicii, Important este să spuneți-i ce aveți nevoie la recepție!
Cezar Idita
Cezar Idita324 zile în urmă
Acceptabil, cam scump pt ceea ce ofera. Avantajul este ca are camere mari, cu chicineta. Recomandat celor fara pretentii.
Gabriela
Gabriela355 zile în urmă
Nu exista plase pt insecte la geamuri, balconul este foarte mic,in baie nu exista geam si aerisirea nu functioneaza, usile nu se inchid bine. In camera este extrem de cald iar aer conditionat nu functioneaza. Ni s-a spus la receptie ca a doua zi vom primi banii inapoi, apoi ca ne schimba camera cu una in care functioneaza aerul iar dupa ce am strans toate bagajele au chemat pe cineva care sa il repare. Am pierdut o zi pentru a fi montat noul aer contionat in camera si nici nu n-i s a facut curat dupa, fiind peste tot praf si mizerie de la bormasina, inclusiv pe lenjerii si noptiere. De evitat!
I B
I B355 zile în urmă
Hotel invechit, gresia se misca cand calci pe ea, usile nu se inchid, aerul conditionat nu merge cum trebuie, foarte cald in camere, prosoape unul de un fel altul de alt fel, nu poti aerisi camerele , nu au plase de insecte. Nu merita banii. In plus langa a inceput un santier deci sa va asteptati la zgomot si praf. Nu sunt atenti daca reclami ceva , nu ii intereseaza. Evitati aceasta locatie !
Ungureanu Dan
Ungureanu Dan355 zile în urmă
Totul e foarte curat,modern,camerele au chiar și bucătărioare cu totul pt.gatit,micul dejun(20 ronini) e tip suedez,cu produse tradiționale,chiar și salate de vinete,icre, brânză,meniul restaurant e a la carte,puține feluri dar totul proaspăt (se prepară pe loc) și prețurile sunt super(pt.luni ca iulie,august).
Deaconu Adrian
Deaconu Adrian355 zile în urmă
Super hotel! F cutat! Camere f mari cu bucatarie! Mic dejun si mancare foarte bune. Cafeaua foarte buna!
Elena Claudia Anghel
Elena Claudia Anghel2 ani în urmă
E perfect pentru o familie, foarte aproape de Academia Navală, camera 203, are dormitor, baie și bucătărie, putem găti, încălzi un lapte, cafea, are aragaz, cratiță de prăjit, farfurii, lingurițe de toate. Curățenie 🎖🎖🎖🎖🎖
Locații recomandate