/Constanta/Hostal

Ramada by Wyndham Constanta

Mamaia Bulevard Sat Vacanta Area, Constanța, România

Ramada by Wyndham Constanta
Hostal
4.3
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6J8M+H3 Constanța, România
+40 786 726 232
wyndhamhotels.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Monica
Monica2 ani în urmă
Hotel nou și modern, camere foarte mari si extrem de confortabile, liniștit, cu vedere la Lacul Tabacarie. Restaurantul e curat și foarte bine aprovizionat, mic dejun foarte bun di divers. As merge din nou !
Rosu Silviu
Rosu Silviu2 ani în urmă
Renovat recent , am stat in apart cu 3 camere ,2 bai, apartament cu suprafata foarte mare pentru 4 stele ,rasaritul se vede perfect din primul dormitor , apusul din al doilea dormitor, mancare buna la restaurant
Andyamour
Andyamour2 ani în urmă
Conditii de cazare in conformitate cu rangul acestei institutii hoteliere (patru stele) si chiar peste asteptari! Camera dubla spatioasa, cu design elegant, accesorii moderne, mobilier clasic, pat mare foarte confortabil, baie spatioasa, cu mobilier premium, fucntional si foarte curat! Noi am fost foarte multumiti si voi recomanda si prietenilor acest hotel iar daca vom reveni, cu siguranta va fi prima noastra optine pentru aceasta zona.
Alper 22
Alper 222 ani în urmă
Legat de mâncarea de la restaurant, nimic de reproșat, marea problemă a fost cu fata de la barul de sus, am venit cu un cunoscut de-al ei, iar tocmai că erau cunoscuți nu a vrut să ne servească, nici nu ne-a luat comanda în condițiile în care cu ceilalți clienți se comporta normal. Dezamăgitor personal!
Pixels Market
Pixels Market2 ani în urmă
Design hotel foarte frumos si luminos, cu lifturi see-through. Camera este mare, cu o iluminare excelenta si dotări bune (TV mare, dressing mare, frigider, scaun, masa de călcat, fier de călcat, seif, birou, fierbător de apa cu cafea si ceai gratuite, minibar, noptiere, oglinda cosmetica, dus de tip walk-in, feon, toilletries etc.

Hotelul are atat o parcare normala cat si una subterana pe care le oferă gratuit, lucru pentru care ii felicit avand in vedere ca am întâlnit hoteluri care taxează cu pana la 100 RON pe ziua de parcare.

Personalul hotelului a fost amabil si competent in rezolvarea doleantelor mele (am dorit prelungirea sejurului intr-o perioada extrem de aglomerata si s-a gasit o solutie).

Micul dejun este bogat si foarte bun. Restaurantul oferă posibilitatea comandarii mâncării in sistem room service lucru foarte util daca doresti sa mănânci repede dupa ce vii de la plaja. Preturile practicate de restaurant sunt pământene fata de preturile întâlnite in alte zone ale stațiunii iar mancarea a fost buna. Personalul restaurantului, desi putin tânăr si neșlefuit a fost amabil si ne-a lasat o impresie buna per ansamblu. Doresc sa menționez managerul de restaurant care mi-a lasat o impresie de profesionalism.

Exista un sky bar la etajul 8 (unde se poate comanda pizza, tapas pentru bere, deserturi si bineinteles băuturi) ce oferă o priveliște panoramică asupra împrejurimilor si a marii.

Ca si depărtare de plaje…hotelul este la 3-5 minute de mers le jos de mai multe plaje ok.

Per ansamblu experienta a fost una foarte pozitivă si la un raport pret/calitate excelent si recomand cu drag acest hotel.
Alexandra C.
Alexandra C.2 ani în urmă
Aveam mai multe asteptari 😐 si am oferit 1 steluta suplimentara si felicit echipa pentru trei aspecte:
a. personalul de la receptie, probabil si rezervari - pentru ca am primit camera conform solicitarilor, cu vedere la lac, cu balcon, pe o alta laterala decat cea dinspre Satul de vacanta (cu care se invecineaza hotelul) - multumim!;
b. pentru atmosfera generala si aspectul placut al spatiilor comune - exterior impunator, modern, usor identificabil, receptie, lift si restaurantul de la parter (nu am fost la etaj);
c. pentru produsele propuse la micul dejun - desi clasice, nu foarte variate, produsele au fost gustoase si proaspete (exceptie la calitate - prajiturile cu crema de unt, ca cele la kg), iar aparatele de cafea au adus diversitate si aroma diminetilor.
In ceea ce priveste camera dubla in care am fost cazati, aceasta are un aspect ponosit si demodat. Da, e de apreciat suprafata mare a camerei si a baii, dar spatiul nu e valorificat eficient sau macar placut. Mobila - desi sunt alese piese de baza, practice, e invechita si pare aruncata intr-o camera mare, fara a se fi gandit prea mult designul camerei, doar sa se umple spatiul. Peretii mari si ofertanti pentru decor sunt acoperiti de un tablou neinspirat ales, de o oglinda mica, iar televizorul e mic si depasit pentru timpurile acestea.
Perdeaua camerei e sfasaiata din cauza usii de la balcon, peste mocheta se vede ca a trecut un sezon intreg - are numeroase pete si sta cu valuri, masa de calcat are husa sfasaiata si e cam subreda, s-a incercat mascarea unei crapaturi a usii-oglinda de la dulap cu niste figurine adezive, dar care atrag mai mult atentia si dau un aspect ieftin 😁, de la canalizare se simte in baie miros de mucegai (nu am remarcat in incapere).
Ar trebui acordata mai multa atentie detaliilor legate de curatenie - dozatoarele de sapun aveau pe ele urme vechi, uscate, dezagreabile de sapun si pe mai multe zone s-ar fi putut insista cu stersul prafului (la detalii). Sapunul de la chiuveta (recipient de 330ml) s-a terminat din a doua zi de cazare, dar nu a fost inlocuit, iar in ceea ce priveste produsele de toaleta - au fost incomplete de la inceput si nu au fost inlocuite/completate pe parcursul celor 4 zile de cazare.
Nu as putea spune ca e un loc in care nu as reveni, remarcile de mai sus imi doresc sa fie in scop constructiv si mizez ca sunt aspecte rezolvabile cu putin mai mult interes si cateva investitii financiare. La Ramada Constanta as alege insa o noua vizita doar extra-sezon, la fel ca acum, cand ne-am putut bucura de privelistea frumoasa si de liniste, vecinatatea cu Satul de vacanta m-ar ingrijora in timpul verii. Multumim si mult succes!
Cristina F
Cristina F2 ani în urmă
Hotelul foarte ok, la standard de Ramada. Camera superba, echipata cu tot ce ai nevoie si curata, locuri de parcare si exterioare si la subsol. Lifturi incredibil de lente si mai toata ziua era cate unul stricat (sunt doua in total). Mancarea buna. Mare problema este galagia pana tarziu in noapte chiar daca stai cu geamurile inchise. Bubuie muzica de la toate terasele din jur pana dupa 1-2 noaptea.
Mariana Bota
Mariana Bota2 ani în urmă
Micul dejun este o dezamăgire. Au adus produsele reci, ma refer la cele care ar trebui sa fie calde.
Locații recomandate