/Constanta/Hostal

Hotel Ioana

Bulevardul I. C. Brătianu 28, Constanța 900178, România

Hotel Ioana
Hostal
4
176 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JCH+V4 Constanța, România
+40 733 730 810
hotel-ioana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Catalin Tilibasa
Catalin Tilibasa2 ani în urmă
La parterul hotelului e o spalatorie non stop administrata tot de ei, toata noaptea a fost galagie de la cei ce veneau sa spele masinile.
Sandu Iulian
Sandu Iulian2 ani în urmă
Pentru un hotel de 3 stele a fost chiar foarte ok!!!
Nela Cerbu
Nela Cerbu2 ani în urmă
Ne-am simțit fff bine ! Toți angajații sunt amabili , politicoși și serviabili ! Hotelul arata super cu toate condițiile!
D V
D V3 ani în urmă
13. Camera 13 - SA VA FERITI DE CAMERA 13 !! - poate mai sunt si altele care sunt la fel, dar eu numai in asta am stat si mi-a ajuns.
M-am cazat in jurul orei 23 , la receptie ...camera 13. Am ras putin de norocul meu pentru 13 si am ramas la camera 13.
Urc in camera, la prima vedere ok totul, pahare fara pic de amprenta,igienizat totul, prosoape ,apa fierbinte, patul ok, aerisit in camera, tv functional (si cu netflix )etc. , nimic de reprosat. Cum eram obosit de pe drum, am zis sa ma arunc in pat devreme. Dar nu a fost chip sa adorm.....chiar prin camera, trece scurgerea de la etajele superioare.
In afara faptului ca auzi cum trage apa vecinul de la 2 si 3 mai este si un picurat care te scoate din minti - picatura chinezeasca -pic,pic,pic,pic auzi de dupa rigipsul care acopera scurgerea.Si asta permanent ! In afara de asta sunt si niste usi care se inchid prin trantire si se aud si astea zdravan in camera.
Alt minus sunt garniturile de la termopan - se aude zgomotul de afara.Indiferent cat m-am chinuit sa le presez sa le inchid tot se aude traficul de afara.
Inca un minus ar fi ca nu au zenzori de fum in camera.Vecinul de langa mine fuma in baie si tot fumul a intrat pe la aerisire la mine in camera dar, se mai auzea si cum discutau. Nu exista ventilator la baie doar gura de aerisire.
Si ultimul minus...aspiratul se incepe de la ora 9 de dimineata.
Deci sa recapitulam:
-fum si zgomot de la vecini
-zgomot de trafic de afara
-picatura in teava de scurgere si trasul apei
-zgomot de aspirator
Poate sa fie cel mai bun pat din lumea asta, cu cele de mai sus nu cred ca te poti odihni !
Robert ionut Enache
Robert ionut Enache2 ani în urmă
A fost super, curățenie și frumos!
Melania Deer
Melania Deer2 ani în urmă
Un personal extrem de amabil!
Ionvilcu
Ionvilcu2 ani în urmă
Preturile de la receptie difera de ce va spun la telefon. Am rezervat cu 3 saptamani inainte ni s a spus un pret au sunat sa le confirmam sosirea inclusiv in dimineata check in ului dar nu au precizat ca tarifele care le am discutat sunt diferite. Cand am ajuns seara abia dupa ce am dat buletinele ni s a spus ca acum e mai scump si daca nu ne convine putem merge in alta parte. Alte motive de nerecomandare:
Peretii foarte subtiri se aude tot de la vacini am avut parte de un recital de sforait toata noaptea.
Doamnele dimineata la 7 fac curatenie si nu le pasa sa lase tonul vocii mai jos
Aerul conditionat nu face rece doar ventileaza
Frigiderul nu functiona
Ștefania Constantin
Ștefania Constantin2 ani în urmă
Nu am fost mulțumiți din cauza faptului ca am rezervat 2 camere telefonic și ni s-a spus un preț, iar la recepție când ne-am cazat ni s-a comunicat alt preț mai mare. Puteau sa aibă comunicare și sa ne spună achitați în avans, deoarece de la 15 iulie cresc preturile. Foarte urat gestul! În rest, condițiile hoteliere sunt acceptabile, nu ma plâng!
Locații recomandate