/Constanta/Hostal

Hotel Del Mar

Mamaia Statiunea Mamaia, 900001, România

Hotel Del Mar
Hostal
4.4
947 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6J9M+V9 Constanța, România
+40 241 879 111
hoteldelmar.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Yvonne alexandru
Yvonne alexandru2 ani în urmă
Totul a fost ok,pentru un weekend de septembrie.Daca personalul de la receptie ar fi mai amabil si mai zambitor,ar fi mai placut.De asemeni,mi se pare inadecvat sa asteptam la receptie verificarea camerei la plecare,cata vreme exista datele noastre de contact.
Georgiana
Georgiana2 ani în urmă
Cazati in perioada 17-19 septembrie 2021, am participat la o conferinta in cadrul acestui hotel. Noua ne a placut foarte mult acest hotel: camera mare, mobila din lemn, terasa spatioasa care ofera intimitate, baie suficient de mare. Prosoapele se schimba zilnic, menaj zilnic. In camera fierbator,, pliculete de ness cu si fara cofeina, zahar, ceai. Papuci de casa, halate de baie, masa si fier de calcat, normal pt 4 stele.
Am avut toate cele 3 mese, si pot spune ca mancarea a fost f buna, diversificata si proaspata.
Piscina a fost inchisa, fiind extrasezon, dar este frumos amenajata.
Per total un mare plus pt acest hotel. O sa revin cu drag aici!
Georgiana Vasiliu
Marius Gheorghe
Marius Gheorghe2 ani în urmă
Personal de nota 10, hotel curat și corect raportat la prețuri, mic dejun variat și bun, piscină mare, camere mai mari decât în hotelurile ceaușiste renovate.
Hadassa Elena Badita
Hadassa Elena Badita2 ani în urmă
Sezlongurile de pe plaja sunt cu plata primele 5 randuri ( ceea ce nu ni s-a comunicat telefonic)
Ca sa nu mai zic ca toate sezlongurile de la Hotel del Mar aveau o umbrela mica restul aveau umbrele mari …
Programul la piscina in weekend( cand este mai aglomerat) este doar pana la 14:00…
In rest mancarea si serviciile au fost ok.
Nu m-as mai intoarce ….
Criss Oana
Criss Oana2 ani în urmă
Totul la superlativ,personal amabil ,camere curate dotate cu fierbător ceai cafea fara cofeina,apa plata totul inclus,servetele de hârtie,la masa personal săritor tacâmurile erau deja aranjate totul curat,mâncare excelenta ,prăjituri f bune depozitate la frigider,suc santal la cutie,totul se schimba zilnic in camere și se completează.Recomand cu mare drag!
Roxana Carabulea
Roxana Carabulea2 ani în urmă
Am avut parte de un sejur peste așteptări la Hotel Del Mar. Hotelul la 3 min de plaja privata Arruba, unde se oferă umbreluțe, șezlonguri și saltele pt adulți și inclusiv copii. Primele 4 randuri de plaja sunt contra cost. Personal f ok pe plaja. Plaja curata, intrarea lina în apa. Hotelul f frumos, camerele mari, terasa mare, zilnic curățenie și schimbarea prosoapelor, fierbător de apa și pliculețe de ceai, cafea și zahar în camera. Restaurantul și terasa f dragute. Mâncarea f bună, diversificată și gustoasă. Noi am avut mic dejun și prânz. Sucuri gama Santal, iaurturi Danone. Prăjituri f bune, ca la cofetărie. Personalul de la recepție, restaurant și curățenie ff amabil. Piscina curata pt adulți și copii cu șezlonguri și umbreluțe. Ne-am simțit f bine și recomand cu mare drag acest hotel!
Cerasela Neagu
Cerasela Neagu2 ani în urmă
Totul la superlativ!! Stelele sunt pe buna dreptate! Amplasare buna,curatenie exemplara, organizare excelentă, personal amabil si bine instruit, loc de parcare, acces la piscina, sezlong gratuit la plaja Arruba,mancare foarte buna si diversificată. Nici un reproș, felicitari! Recomand cu drag!
Cosmin Vaduva
Cosmin Vaduva2 ani în urmă
Hotel care-și merita din plin cele 4 *.
Cazarea mai mult decât decenta , micul dejun generos și foarte diversificat .
Vom reveni aici cu plăcere mai ales în sezonul cald pentru a beneficia de piscina și de accesul la plajă Aruba Beach.
Locații recomandate