/Constanta/Hostal

Hotel Class

Strada Răscoalei 1907 1, Constanța, România

Hotel Class
Hostal
3.8
198 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5MH2+86 Constanța, România
+40 241 660 766
hotelclass.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Hotel Class
Scrie o recenzie
Cristinel Stoenescu
Cristinel Stoenescu220 zile în urmă
Un hotel de trei stele. Dacă vrei o temperatură mai mare decât este setat ventilatorul electric, trebuie să te descurci singur. Nu știu iarna cum se poate suplimenta căldura.
Cosmin caltea
Cosmin caltea281 zile în urmă
Localizat foarte bine, aproape de plaja Modern (5 min de mers pe jos). Camerele ok, nimic fancy, puțin cam uzat de vreme. Lipsa aerului condiționat este un mare minus. Pt sfârșit de august nu s a simțit chiar așa de mult, nefiind prea cald afară. Baia, deși mare, are o cabină de duș foarte mică și incomodă. Micul dejun din meniu, cu câteva variante.
Victoria ghilas
Victoria ghilas312 zile în urmă
Curat, confortabil, personal amabil, ac, camere spațioase și cu lumina, zona aproape de piață Ovidiu și muzee, la câțiva pași de plaja, zone cu apa curata și plaje frumos amenajate, per total, o experienta foarte plăcută pe care mi-ar plăcea sa o repet!
Uruk- Hai
Uruk- Hai312 zile în urmă
Personalul amabil, camerele curate dar cu un miros ciudat, dacă aveți demipensiune să vă așteptați la un mic dejun sărăcăcios, in restaurant nu poți comanda mai nimic din meniu pentru că nu au. Situat fata de mare la 1 km.
Viorel adrian
Viorel adrian343 zile în urmă
O recepționera fără bun simt…. Am cerut sa văd o camera și mi sa spus ca fac gălăgie in hotel dacă merg sa văd camera. Nu degeaba aveți o nota mică.
Raluca Elena Cristian
Raluca Elena Cristian2 ani în urmă
Un hotel foarte bine amplasat, aproape de centrul orasului si de plajă. Camera single curată - spatioasa, un mic dejun bogat și un personal atent si respectos cu clientii. De la gara se poate ajunge foarte ușor. Servirea la restaurantul hotelului ireproșabilă, o mâncare gustoasă și proaspătă.
Am să revin cu plăcere la acest hotel, unde m-am simțit efectiv ca "acasă ". Vă mulțumesc frumos pentru atenția acordată și pentru serviciile de care am beneficiat. (Raluca Cristian)
Levei Ingrid-Linda
Levei Ingrid-Linda2 ani în urmă
NU RECOMAND!!! Dezamăgitor! Am făcut o rezervare în data de 03.07.2020 pentru o cameră single în perioada 03-09.08.2020. Totul a fost bine până spre finalul lunii iulie când am sunat pentru a vedea dacă e totul ok cu rezervarea și mi s-a raspuns că sunt așteptată așa cum a fost stabilit. Azi, în data de 31.07.2020 cu 2 zile înainte de a veni, am fost sunată de două ori de la hotel (apel pierdut). Am sunat înapoi crezând că vroiau o nouă confirmare, am vorbit cu doamna de la recepție, totul bine și frumos. După ce am închis, la nici 5 minute mă sună și îmi spune că defapt apelurile pierdute erau de la o colega care sunase să mă anunțe că rezervarea mea a fost anulată pentru că au un contract cu niște muncitori și trebuie să onoreze rezervarea lor care a fost făcută azi. Deci, practic rezervarea mea făcută în urmă cu două luni nu valorează nici doi bani, nici faptul că sunt client fidel al acestui hotel!!! Sincer, nici măcar această stea nu o merită!
Madalina Costache
Madalina Costache2 ani în urmă
Anul trecut am fost la hotel Class. A fost totul aproape perfect. Anul acesta, deși am făcut rezervare de la începutul anului, cu o zi înainte de plecare am fost sunată de recepționera hotelului, să îmi spună că nu ne mai putem caza la acest hotel, deoarece au persoane de naționalitate bulgară cu covid19 în carantină, în hotel din luna iulie. Am fost foarte dezamăgită, deoarece a trebuit să caut altă cazare în alt hotel într-un timp foarte scurt.
Locații recomandate