/Constanta/Hostal

Victory Sea House

Strada Călărași 30, Constanța 900178, România

Victory Sea House
Hostal
4.8
95 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JMR+7J Constanța, România
+40 742 784 576
victory-sea-house.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
A. Iancu
A. Iancu2 ani în urmă
Foarte neseriosi! Rezervarea facuta cu o luna inainte ne-a fost anulata pe motiv ca nu au camere libere. Nu recomand. Din pacate inca mai exista astfel de proprietari neseriosi.
Very untrustworthy! The booking made one month in advance was canceled due the fact that they don't have free rooms. I don't recommend because you can't rely on them. The booking was made via booking.com and even so they decided to ignore it.
Such businesses must not exist.

Later edit, fiindcă nu pot raspunde la comentariul dat de pensiune:
Legat de anunțatul cu 7 zile înainte, m-ați anunțat pe data de 8, pentru o rezervare care începea cu data de 13. Rezervare făcută cu o luna inainte, după cum am scris și mai sus. Oricum , o rezervare nu trebuie anulată daca esti o locație serioasă. Legat de plata diferenței pentru o alta cazare, tocmai din cauza asta am făcut rezervarea prin booking.com. Pentru a fi sigur ca nu dau peste proprietari neserioși . Oricum daca nu erați pe booking, stiti și voi ca numărul rezervărilor voastre era de 3 ori mai mic. Dupa cum ziceam, seriozitate 0.
Mariana Pascaru
Mariana Pascaru2 ani în urmă
Descoperirea acestei pensiuni a fost una dintre cele mai plăcute surprize în ce privește locurile de cazare din Romania. Liniște, curățenie impecabilă și standarde pe care nu le găsești nici la hoteluri bine cotate. Am fost uimită de meticulozitatea cu care a fost gândit orice detaliu din cameră. Totul este ireproșabil la Victory Sea House, iar prețurile sunt mai mult decât rezonabile.
Ionuț
Ionuț2 ani în urmă
Cazare dotata cu absolut tot ce e necesar pt. un sejur.
+Curatenie.
Mic dejun la doar 10 lei.
Gazda super.
Melania Grigorescu
Melania Grigorescu2 ani în urmă
Astazi am plecat dar vroiam sa va spunem, ca nu ma pot abtine- a fost totul extraordinar la dvs., cred ca nicaieri nu ne-am simtit mai bine, nici nu avem cuvinte, totul peste asteptari. Cu siguranta vom reveni. Curatenie impecabila (este cel mai mare plus pentru noi), intreaga casa miroase in permanenta a parfum, curat absolut peste tot. Am stat in camera tripla, care are vedere spre curtes din spate unde sunt gaini si cocosi si spre norocul nostru tocmai iesisera puisori de vreo 4 zile din oua, ceea ce pentru noi a fost ca in rai 🥰 Cele 2 pisicute roscate, un motanel si o fetita, 2 bomboane cu care vorbeam zilnic. Cocosii cantau pe la 5 dimineata zilnic, dar chiar daca pe unii ii pot deranja, pe noi deloc! Erau comici si draguti. 😊 Si bineinteles trebuie sa mentionez ca nu se simtea niciun miros din curtea gainilor, totul foarte curat si acolo, fiind exact la geamul nostru, totul impecabil.La fiecare 2 zile ni s-au adus prosoape noi (ce pensiune mai face asa ceva? Noi nu am intalnit, si am stat in zeci de locuri, la preturi de 3-4 ori mai mari, si prosoapele se schimbau la 5-6 zile, si asta daca cereai tu). Discretie maxima, doamnele de la pensiune ne lasau intr-un cos de bambus prosoape noi in afara camerei, le gaseam noi acolo, fara sa ne bata la usa. Mobila frumos intretinuta, totul proaspat renovat, patul foarte comod, totul era numai good vibes. Am rezervat si pentru Revelion, si vom mai reveni categoric, nici nu mai are rost sa caut pe booking alta cazare in Constanta. Multumim mult de tot pentru tot.
Ioana Pop
Ioana Pop2 ani în urmă
Cea mai urata experiența a fost la Victory sea house din Constanta. Am rezervat 14 nopți. Proprietarul e un batran morocănos, pus pe scandal și agresiv verbal. Caldura e data cu portia, geamurile și ușile sunt vechi, iar frigul intra peste tot, miros de canalizare îngrozitor. După ce am avut o discutie aprinsa cu ei, am primit telecomanda de la AC, însă nu am avut liniste nici așa. Bătrânul ținea mortiș sa se lege de noi pentru ca am folosit mai mult curent decât ar fi trebuit. Dupa o alta altercație urata cu bătrânul, am cerut banii inapoi pentru a pleca de acolo, însă când o auzit de bani, o făcut cale întoarsă. Nu mi se pare normal ca in 2022, in luna Ianuariee, la -6/-11 grade, sa dorm cu o perna cu apa fierbinte in pat in loc sa dea drumul la caldura. Insistau ca merge caldura și ca, caloriferele sunt calde și nu e nevoie sa consumam curent folosind AC-ul. Pe booking au 9.7, dar tocmai am aflat de ce. Când stiu ca ii paste o recenzie negativă, care le poate scădea punctajul, anulează rezervarea pentru a nu putea lasa recenzii negative. In aceasta dimineața la ora 7:30 am parasit cazarea, iar la ora 8 am primit e-mail cum ca ar fi anulat rezervarea. Gunoaie de oameni!
Mihaela Hector
Mihaela Hector2 ani în urmă
Am fost surprins plăcută cand am pășit pentru prima dată în aceasta camera. Nu doar ca este foarte curată dar este decorată cu grija astfel încât sa fie pe placul tuturor.
Totul a fost perfect, chiar și proprietara este foarte drăguță și primitoare.
Voi reveni aici cu orice ocazie pe care o am pentru a ma bucura încă o data de ospitalitate, frumusețe și liniște.
VIOREL PADURET
VIOREL PADURET2 ani în urmă
Am calatorit prin majoritatea tarilor din UE dar asa cazare cu asa gazde primitoare si amabile nu am vazut pe nicaieri , aveam check-in la ora 11 iar eu am sosit dimineata la 4 , m-au primit cu mare placere fara nimic in plus , toate facilitatile de care am avut nevoie , nu mai vorbesc de curatenie , caldura in camera si caldura primitoare , revin cu mare placere de fiecare data cand trec prin Constanta
Ugranescu Cosmin
Ugranescu Cosmin2 ani în urmă
Super , deci cazare excepțională condiții de te lasa fără cuvinte liniște, relaxare Recomand
Locații recomandate