/Constanta/Hostal

Villa George

Villa George
Hostal
3.4
135 recenzii
8 comentarii
turistinfo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Andrei Andrei
Andrei Andrei2 ani în urmă
O casa mizerabula aș putea spune și niste oameni cu un caracter care la de dorit .NU RECOMAND
PANAP Jobs
PANAP Jobs4 ani în urmă
A refuzat elibereze factura pe motiv ca la facturare pretul creste cu 30 RON (nu a spus acest lucru in momentul rezervarii), salteaua in stare deplorabila cu arcuri defecte, toata noaptea a curs apa de la toaleta la baie (zgomot deranjant). Conditiile de cazare au fost deplorabile. Nu va recomandam aceasta locatie decat in acel caz in care altminteri dormiti in drum.
Cristina Ionescu
Cristina Ionescu4 ani în urmă
Este de fapt o clădire în care, la ultimul etaj (mansarda) sunt camere de închiriat. În restul clădirii funcționează o firma și locuiesc proprietarii, cred. Deci, nu e o vila de turism în adevăratul sens al cuvântului. Nu cred ca a fost făcută vreodată curățenie în camera. Baia este o gluma, nu poți sta în picioare pentru a face dus (este în spațiul mic al mansardei), canalizarea nu funcționează și nu este ventilație sau geam. Totul sta sa cadă, este murdar și neplăcut.
Parcarea e de fapt unde apuci, pe trotuarul din jurul "vilei".
Nu ar trebui sa aibe autorizație de funcționare sau nu cu încadrarea asta.
Gabi Hit Gabriel
Gabi Hit Gabriel5 ani în urmă
Pensiunea se prezinta a avea 3 stele! Din pacate nu merita nici macar 1 stea! Cea mai proasta cazare posibila! Camera in pod, 60 de grade celsius, un singur geam de 25 de cm in camera, amplasat in tavan ,FARA PLASA DE TANTARI! Aer conditionat era in camera,dar NU NI S-A DAT TELECOMANDA! Mai pe scurt am facut sauna in locul unde ar fi trebuit sa dormim. Si asta nu e tot. Mirosul de mucegai si canal din camera si baie insuportabil!!!!! Baia fara geam sau aerisire,dusul fara perdea. O mizerie de neimaginat, totul vechi si dărăpănat, mucegai peste tot, peretii negri si decojiti !!! Eram doua persoane si ni s-a dat doar un prosop de baie si unul de față! La baie exista doar sapun lichid de maini langa chiuveta, nici vorba de gel de dus sau sampon. Am stat toata noaptea cu geamul deschis ( da,am stat ,nu am dormit pt ca nu am putut de caldura si miros) si ne-au omorat tantarii. Cata lipsa de bun simt sa ai incat sa nu pui si tu o plasa de tantari la singurul geam minuscul daca tot stii ca aerul conditionat e pus doar de design si nu dai telecomanda la el? Concluzia: ORIBIL!!!! Nu merita nici macar 10 lei,evitati pe cat posibil aceasta dugheană !!!!!
Manuela Rusu
Manuela Rusu5 ani în urmă
Curățenia lasă foarte mult de dorit, lenjeria murdara și plina de pete , se vede clar ca e neschimbata de mult timp.. Îți iei o cazare pentru o noapte și stai cu frica sa nu iei nu știu ce boli pentru ca le este lor lene spele o lenjerie. Baia arata oribil, nu ai cum sa faci dus în ea. Abia am putut sta din cauza mirosului de la toaleta, mobilierul este foarte vechi gata sa cedeze.
Raluca-Iuliana Manolache
Raluca-Iuliana Manolache2 ani în urmă
Am fost cazata in acesta "Vila" in urma cu 5 luni cu inca cativa colegi. Curatenia lasa de dorit, doamna care se ocupa nu era amabila si ne-a scos din cazare spunandu-ne ca trebuia sa plecam la ora 7 dimineata. Pe alte site-uri avea fotografii si cu asa zisa "bucatarie" pe cand in realitate nu avea nimeni acces la nicio bucatarie, mentionez ca era trecut si un spatiu de asteptare/living, nu exista in realitate asa ceva. Colegii au fost cazati la mansarda, acolo au gasit nereguli mari, crapaturi in pereti si usi, ferestre care nu se inchid absolut deloc.
Nu recomand nimaniu acesta cazare.
Geanina Roibu
Geanina Roibu2 ani în urmă
Am fost la aceasta locație în weekend... O mare dezamăgire.... O camera de 2 metri pătrați de abia puteai sa te miști, la baie un dus defect care curgea pe lângă, nici nu te puteai spala, cadita de la dus se infunda de nu te puteai spala ca stătea apa în ea...
Mai lucrați la condiții înainte sa cereți un preț..
Florin Oanca
Florin Oanca2 ani în urmă
Arata bine pe afara... Condiții de cazare "asa și asa". Preturi potrivite. Locatari gălăgioși. Nu mai trec pe aici...
Locații recomandate