/Constanta/Hostal

Villa Roberto

Intrarea Energiei 6, Constanța 900178, România

Villa Roberto
Hostal
3.7
206 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JFG+2V Constanța, România
+40 722 610 423
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Nicoleta Zelca
Nicoleta Zelca2 ani în urmă
Am facut o rezervare online, am pus estimativ ora 21 pentru check-in, din cauza unor probleme aparute pe drum am ajuns la 23:30, cand am ajuns, am sunat si doamna foarte adormita îmi spune "ati spus ca ajungetui a 21, nu mai am camere libere, o seara buna" Desii pe usa scrie ca se fac cazari non stop. Foarte neprofesionist, nu recomand. In schimb câtiva metri mai încolo gasiti vila Ioana, pe care o recomand cu tot dragul!
Dorian Neagu
Dorian Neagu2 ani în urmă
Jalnic, nu am căutat lux, doar ceva modest, am omorât 5 gândaci intr o camera, apoi am fost mutat in alta camera, când am ridicat salteaua era forfota
Danyel Black
Danyel Black2 ani în urmă
Magnific, întâmpinare mai bună ca acasă, colaborare extraordinară pe întreaga durata a șederi
Iuliana-Diana Chelmuș
Iuliana-Diana Chelmuș2 ani în urmă
Sunt neserioși! Am sunat și am făcut rezervare cu 2 zile înainte și în ziua cazării când am sunat să întrebăm când putem ajunge pentru check-in ni s-a zis că nu avem nicio rezervare făcută!
Alin Apopei
Alin Apopei2 ani în urmă
Faci rezervare, iar când ajungi la locație, te trezești ca nu figurezi cu nicio rezervare.
Seriozitate 0
Enache ionut
Enache ionut2 ani în urmă
E imposibil sa dormi peste ora 8:30 - 9: 00 deoarece câinele(animal mare frate) șefului își începe programul de fredonat romanțe la geamul meu in curtea hotelului 🤯. Imaginează-ți adormind la 4:30 după o nuntă... Șefule fă-ți spălătorie auto din hotel cu câinele ăla că altfel îți bați joc de clienți. S-au ia-ți un hamster... In rest e curat, puțin silicon pe lângă duș ar face minuni și m-ai mult de două becuri in cameră chiar ar ajuta la evitarea obstacolelor de pe covor. Aaa și două perne mai bune. Prețul/zona e 5 stele. Câinele -1 stea.
Alexandru Badoiu
Alexandru Badoiu2 ani în urmă
Camera a fost curata, personalul amabil, le-am spus ca las recenzie negativa pe Booking, drept pentru care au spus la Booking ca nu ne-am prezentat. Camerele sunt foarte prost izolate fonic, nu am putut sa dormim pana spre dimineața deoarece lângă camera noastră erau cazați alți 3 indivizi care ascultau muzica și vorbeau. Ceea ce vorbeau se auzea la noi în camera, de parca erau lângă noi în aceiași camera. Am fost la ei sa le cerem sa vorbească mai încet, nu am avut succes. Am sunat la propietar, a venit, nu au reușit sa ii oprească. Oamenii doar vorbeau și ascultau muzica la televizor dar se auzea la noi tot. Foarte prost izolata camera. Tot călătorim peste tot, asa camere izolate doar cu rigios și atat, nu am mai întâlnit.
Lenjerii curate, camera curata.
Televizor cu probleme.
A mai scris cineva ceva aici de câine. Da, și câinele se auzea foarte tare când latra, Curtea proietarilor este lângă vila.
Silviu Jurubita
Silviu Jurubita2 ani în urmă
Camerele spațioase, dar curatenia lasa de dorit. Scrum de tigare pe jos,fire de par pe lenjerii,și un miros greu cand intri in camera.
Locații recomandate