/Constanta/Hostal

Guci

Str. Rascoala din 1907 23, Constanța 900727, România

Guci
Hostal
4.1
164 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JHX+WG Constanța, România
+40 241 695 500
guci-hotel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Dragos - Laurentiu Negoita
Dragos - Laurentiu Negoita2 ani în urmă
Necesita renovare, saltele nu f. Confortabile.
Seby iasi
Seby iasi2 ani în urmă
Super frumos hotel, camere,....
Andrei-Vlad Totu
Andrei-Vlad Totu2 ani în urmă
Foarte curat si personal foarte respectuos. Camerele sunt spațioase. Micul dejun e ok, nimic special, dar terasa restaurantului este la ultimul etaj, astfel încât puteți savura un mic dejun alături de o priveliște minunata.
Adrian Rusu
Adrian Rusu2 ani în urmă
E ok! Dar nu-i exact ce trebuie să fie! WC cu capac desprins! Raport calitate-preț, lasă de dorit...made în România!
Maria Szabo
Maria Szabo3 ani în urmă
Totul la superlativ: amabilitatea personalului, condițiile de cazare, micul dejun.
Voi reveni cu drag!
Livia pascal
Livia pascal4 ani în urmă
Micul dejun groaznic, saracacios, cu cea mai ieftina mancare. Prosoapele extrem de aspre si cu pete. In schimb, camerele curate si decorate frumos. La ultimul etaj, unde se serveste micul dejun, este o panorama foarte frumoasa. Hotelul este amplasat la 10 minute de malul marii, intr-o zona cu multe restaurante si magazine.
Slava Bantiuc
Slava Bantiuc2 ani în urmă
Este hotelul meu preferat din CT de peste 15 ani! Locatie excelenta in centrul orasului dar intr-o zona mai linistita. Curatenie impecabila in camere, servicii ireprosabile si personal deosebit de prietenos si foarte amabil ce-ti face sederea placuta, ca acasa! Micul dejun bogat si delicios cu terasa exterioara cu vedere panoramica ca sa-ti savurezi cafeaua si sa admiri marea si pescarusii :)) Aș recomanda cu siguranță acest hotel, mai ales dacă aveți norocul să obțineți un apartament acolo, perfect pentru tot felul de vizitatori si pe toate gusturile!

This is my favorite hotel in Constanta for more than 15 years! Excellent location in the city center but in a quite area. Impeccable cleanliness in the rooms, great services and very friendly and kind staff that makes your stay pleasant, like at home! Rich and delicious breakfast with outdoor terrace with panoramic view to enjoy your coffee and admire the sea and seagulls :)) I would definitely recommend this hotel, especially if you are lucky to get an apartment in there, perfect for all kind of visitors and all tastes!
Diana
Diana2 ani în urmă
Camere spatioase, foarte curate si placute. Personal foarte amabil, care respecta standardele de combatere COVID-19. Felicitari si personalului din zona Mic Dejun, constant aprovizionat, atentie la detalii, multa curatenie si atitudine ospitaliera. Recomand cu mare drag stapanilor de blanosi si nu numai! O descoperire tare draguta, cu siguranta merita cel putin 4.5 aici si cel putin un 9 pe Booking! Multumesc!
Locații recomandate