/Constanta/Hostal

Zenith - Conference & Spa Hotel

Bulevardul Mamaia, Constanța 900001, România

Zenith - Conference & Spa Hotel
Hostal
4.2
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7J3C+MC Constanța, România
+40 732 121 606
zenithhotel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Dana Ani
Dana Ani2 ani în urmă
Buna ziua,am fost cazati la acest hotel in vara anului 2021,desi hotelul era frumos ,personalul hotelului era de prostata calitate, incepand de la omul de la parcare(daca nu ai dat bani ,nu aveai loc in parcare),puna la doamnele de la receptie.Aveam camera cu vedere la mare in care piscina era inclusa dar cand am vrut sa mergem la piscina ne-au zis ca nu sunt locuri disponibile. Eu am platit la acest hotel de doua ori serviciile o data la sefi si o data la angajati.
Viorel gheorghe
Viorel gheorghe2 ani în urmă
La hotelul unde am lucrat, nu mi-a placut de Managerul din restaurant. M-a vazut la Televizor la protestul de la spitalul de boli infectioase caci protestam cu masca pe langa barbie si a doua zi, m-a chemat el Managerul de restaurant si mi-a spus caci am protestat cu masca langa barbie pe langa cei infectati. Am fost dat afara pentru asta ca am protestat si cu abuz m-a dat afara acest manager fara sa mi se respecte drepturile ca angajat si m-a dat afara fara preaviz cum era mentionat in contractul colectiv, de munca. Sa-i fie rusine. Nu va recomand sa va duceti la acest hotel. Acest manager, este rau si nu-si respecta angajatii si nu este in rand cu angajatii. Acest hotel, nu merita nicio stea si nu -l recomand. Acest hotel, nu-si merita cele 4 stele. Este un hotel de 3 stele.
Alexandra Stanescu
Alexandra Stanescu2 ani în urmă
Personal amabil si cel mai importat se respecta conditiile de distantare si purtarea mastii in interior,atat de catre angajați cat si de catre turisti.Lucru care in alte locatii nu se respecta 😊
Camerele din corpul Jupiter sunt suficient de spațioase pentru familiile cu un copil sau 2.Sunt renovate si decente pentru 4*.
Curățenie foarte ok.
Micul dejun -mancare variata.In ziua check in ului se poate alege intervalul orar pentru care se doreste servirea.(buna alegere pentru a evita aglomeratia)
Aproape de plaja,pe cat se poate in conditiile in actuale.
Andy E
Andy E2 ani în urmă
Extrem de dezamagita. Camerele din corpul Jupiter nu sunt amenajate si renovate corespunzator. Camerele acestea nu sunt de 4 stele. Cu greu as putea spune ca ajung la 3 stele. Baia ff mica. In cadita aceea dus nu incape o persoana mai solida. Oglinda putin crapata, bateriile de la dus ruginite, capacul de wc uzat, mobila veche, mocheta invechita, pat mic. Este pur si simplu vechi si nu este renovat. Accesul la piscina hotelului pt oaspetii hotelului nu este inclus in pret. Nu am mai vazut asa ceva pana acum. Mi se pare ridicol.
Micul dejun este ff saracacios iar alimentele sunt de slaba calitate.
La zona de plaja, nu exista saltea pt sezlong si nici prosop special pt plaja.
Politica in contextul covid penibila. La fiecare masa trebuie sa fac rezervare cu 24h inainte. Am avut rezervare si nu era nimeni la receptia restaurantului. Am tot asteptat dar nu veneau asa ca am intrat iar pe primul ospatar l am intrebat unde ma pot aseza. Mi a raspuns arogant ca trebuia sa astept afara pana venea cineva. De parca eu vin aici la pomana. Mai este si scump. Mancarea nu este cine stie ce. Din ce am mancat nu mi-a placul kebabul, penne cu pui.
La exterior, receptie, restaurant, culoar am avut o impresie buna. Arata bine. Dar doar atat.
Deci, hotel scump, servicii proaste. Nu merita banii. Nu recomand.
Dan Mocanu
Dan Mocanu2 ani în urmă
La micul dejun te tine la rând 1 ora cu masca pentru a-ți pune ei în farfurie. Nu este bufet,Este impinge tava.Un hotel pe care nu il recomand.Camerele de maxim 3 stele
Andreescu Catalin
Andreescu Catalin2 ani în urmă
Bună mâncarea, însă puiul puțin prea rumenit pentru gustul meu. Personalul foarte amabil și se vede că cel care ne-a servit are cursuri de chelneri. High class
Simona Tomi
Simona Tomi2 ani în urmă
Ne-a plăcut mult.
Pret raport/calitate corect.
Caldura in camera, curatenie, mic dejun bun și variat, Spa-ul relativ ok (gratis pentru cei cazați in hotel)
Locurile de parcare sunt limitate dar in extrasezon găsești un loc pentru mașina.
Florin Barbu
Florin Barbu2 ani în urmă
Un hotel splendid. Locatia direct pe plaja. Camerele foarte curate, spatioase, baile la fel de curate, personalul foarte amabil, profesionist. EXCEPTIONAL!
Locații recomandate