/Constanta/Hostal

Hotel Carol

Strada Mihail Kogălniceanu 15, Constanța 900178, România

Hotel Carol
Hostal
4.2
318 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5MH3+H3 Constanța, România
+40 241 552 100
carolhotel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mihai moisem
Mihai moisem2 ani în urmă
Hotel f curat, personal amabil, mobilier de epoca, aproape de plaja Modern, merită să stai câteva zile la malul mării! ❤️
Bucalae Bogdan
Bucalae Bogdan2 ani în urmă
Depinde ce camera este rezervată, unele camere sunt mai spațioase, altele mai mici.

Deși mașinile se parchează in fața hotelului am avut neplăcerea ca mașina sa fie lovită în parcare. Când am cerut înregistrarea video mi s-a spus sa merg la Poliție să depun plângere, ceea ce am și făcut.

Deși am solicitat expres sa se facă o copie a înregistrării din ziua respectiva, fata de la recepție m-a asigurat că se păstrează 30 zile. Deși solicitarea Poliției sa venit în a 24 zi, am fost anunțați de hotel neoficial că termenul de păstrare este de 20 zile, deci nu mai au înregistrări 🤔.

După o discuție cu "Managerul" mi-a creat impresia că este mai mult rea voință decât posibilitate tehnica de obținere a înregistrării.

Evident, nu o sa mai merg in veci la acest hotel.
Ovidiu Mihail Alboiu
Ovidiu Mihail Alboiu2 ani în urmă
Cazarea in stil vintage de la Hotel Carol merita cam 9.20 iar rapirtul pret calitate este tot peste 9. Curatenia este ireprosabila iar Micul dejun de nota 9. Pozitia hotelului este excelenta aproape de centru si pkaja Modern.
Mihai Mihai
Mihai Mihai2 ani în urmă
Locație 5 stele
Curățenie 5 stele
Mic dejun 5 stele
Imobil din perioada interbelica destul de cochet amenajat ...
Personalul din bucătărie ar trebui sa dea lecții celor ce aspira la această meserie .
Catalin Sima
Catalin Sima2 ani în urmă
Curățenie în camera se face la cerere,adică NU se face.Camera am primit o la ora 19,în condițiile în care au spus că mă sună de la recepție când este gata(dar am stat cazat la șezlong,până am primit camera),Nu exista discount pt.clientii fideli(eu vin pentru a patra oara,pe booking sunt preturi mai mici )In rest totul ok,un mare plus pt.micul dejun
Alexandru Roman
Alexandru Roman2 ani în urmă
Incinta e frumoasă dar nu merită banii, e totuși raportul calitate preț destul de desincronizat. Ar trebui să mai scădeți nițel prețurili ca să merite pentru că e mult prea sus prețu' pentru ceea ce se oferă. Calitatea e bunicică dar prețul e mult prea mare. Undeva la 250 lei pe seară ar mai merge. Pentru 380 lei trebuia să fie super lux cu mic dejun adus în cameră, masaj și dotări mai mult decât standard. Suportul de la duș era spart, feonul se desprindea, la banii ăștia ar trebui totul pus la punct.
Valentina Mite
Valentina Mite2 ani în urmă
Hotel aproape de plaja, curățenie, ospitalitate, mic dejun variat, servit în conditii de igiena adaptate pandemiei. Ca minus, ar trebui verificate instalațiile sanitare și remediate unele probleme care țin de estetica camerei (tapet dezlipit). Totuși e hotel de 4☆.
Vasile sarbu
Vasile sarbu2 ani în urmă
Personal amabil, curatenie,cameră și cladire frumoase,mic dejun bogat și variat cu produse proaspete.
Preț acceptabil în raport cu serviciile oferite.
Recomand .
Locații recomandate