/Constanta/Hostal

Hotel Voila

Strada Callatis 22, Constanța 900744, România

Hotel Voila
Hostal
4.1
303 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5MG4+HW Constanța, România
+40 749 063 849
hotelvoila.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Dana M
Dana M2 ani în urmă
Minunat, foarte frumos amenajat, personalul f amabil, cald în camera, mâncarea f bună, recomand cu mare drag!
Neculai Olaru
Neculai Olaru2 ani în urmă
E un hotel la care chiar ma lăsat plăcut surprins..recomand își merită bani...părerea mea❤
Silviu Padureanu
Silviu Padureanu2 ani în urmă
Hotel amplasat foarte aproape de plaja Modern, port, Cazino, centrul vechi. Mic dejun consistent servit pe terasa de la etaj cu vedere la mare. Camera desi nu era foarte spatioasa avea un pat dublu cu dimensiuni generoase. Personal foarte amabil.
Vecinii de peste strada umpic cam galagiosi pe timp de noapte dar daca lasi geamul inchis e ok.
Am fost cazat in aceasta locatie in August 2019
Manuela Chirila
Manuela Chirila2 ani în urmă
Murdar. Personal politicos, dar: pe etajera din fata oglinzii din baie, fire de barba tunsa. Camera "superioara dubla" cu un geam cu pânză de paianjen și jacuzzi nefuncțional. Mic dejun sărac.
Alexandru Anesti Drăgan
Alexandru Anesti Drăgan2 ani în urmă
Cazare bună, căldură în cameră, mâncare bună, locație retrasă și aproape de plajă.
Și cel mai important prețul foarte bun.
Mircea berzovan
Mircea berzovan2 ani în urmă
Locayie cocheta si modesta in cemtrul vechi al Constantei.
De pe terasa aflata la ultimul etaj se poate vedea marea
Marlena adelina Palaghia
Marlena adelina Palaghia2 ani în urmă
Ca idee,deci 170 lei nu este o suma extraordinara sa plătești pe noapte,in extrasezon ma refer când stai cu hotelul jumate gol sau tot..dar pentru 170 lei plătiți aici este ca și cum te ar fura unii pe strada.Și hai sa începem!De obicei nu las recenzii atât de lungi dar pe asta trebuie s o fac completa!
Personalul foarte drăguț,dar fără pregătire și spun asta pentru ca in a doua seara la etajul unde aveam camera unii făceau la propriu chindie!binenteles ca nu s a sesizat nimenipana nu am sunat la 10:30sa ma plâng ca nu pot dormi la care domnișoara de la Receptie îmi spune calm!
“Mergeți dumneavoastră la 215 și Spune-ți le sa nu mai tipe😂”Am avut impresia ca am un coșmar!!In prima zi le am spus ca nu funcționează dușul celor de la Receptie si la fel s au uitat Prin mine si mi au spus sa Vb cu doamna care servește micul dejun sa mi arate ca poate nu știu eu,pana m am întors de la ședințe la 19 seara nu mai era doamna de la micul dejun,plecase Acasa😂😂Este rasul plânsul la propriu!
Camerele jale!mobilier foarte degradat cu vopseaua sărită ,fire electrice trase haotic peste tot,dușul nefuncțional ,wc fără presiune la apa,miros neplăcut in baie NON stop,pereții fără izolație,ușile si podeaua care scârțâie si as putea continua pana maine!
Nu poți sa ai atât tupeu sa închiriezi așa ceva!
Este inuman si fără bun simt sa închiriezi la acest pret!Eu nu știu cei cu recenzii de 5 când au stat dar in Martie 2022 nu se poate numi decât dugheana!
Augustin Ganea
Augustin Ganea2 ani în urmă
Un loc drăguț cu personal amabil. De la doamnele de la recepție pana la doamna de la restaurant care ne-a servit micul dejun pot spune doar lucruri de mine. Camera de hotel spațioasă, loc de parcare mașina
Locații recomandate