/Constanta/Hostal

Peninsula

Geamia Hunchiar, Bulevardul Tomis 41, Constanța 900178, România

Peninsula
Hostal
4.2
308 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5MG3+7X Constanța, România
+40 738 656 496
peninsula-hotel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Elena Ilie
Elena Ilie2 ani în urmă
Foarte curat. In camera au cam tot ce trebuie. Din mini bar ai ce alege. Personalul dragut.
Recomand?
Broken Mirror
Broken Mirror2 ani în urmă
Hotelul nu este de 4 stele daca ne referim la raportul pret/calitate.Nu e normal ca intr-un hotel de atatea stele sa fie apa mereu la baie dupa dus,fiind o problema cu scurgerea.In afara de asta,la toaleta restaurantului nu era hartie igienica(dupa-amiaza,seara cand am fost).
Personalul de la receptie a fost amabil,dar de la restaurant nu prea.Azi dimineață doream sa luam micul dejun pe care il aveam deja plătit prin rezevarea camerei,si desi voiam sa stam înăuntru pt ca afara era cald,o chelnerita ne-a zis sa mergem la o masa de afara...in conditiile in care cu o dimineata inainte am luat micul dejun înăuntru.Cheltuiala prea mare raportat la ceea ce se ofera
Luiza Costache
Luiza Costache2 ani în urmă
Am stat o ora, personal incompetent, bauturile spirtoase sunt exact asta, spirt. Pui nefacut si dat inapoi. Nu m-ar fi mirat sa il lase pe nota… feriti-va!!!
Serban Grigore
Serban Grigore2 ani în urmă
Condițiile sunt excelente și aș fi dat 5 stele dacă la plecare nu eram acuzată că am sustras din hotel prosoape. A trebuit să mă întorc în cameră (cu bagajul) pentru a demonstra că nu am "împrumutat" din bunurile hotelului ce au fost găsite bineînțeles mai apoi.
Ce m-a deranjat foarte tare a fost atitudinea personalului vizavi de acest incident!
Ar fi meritat 2 stele personalul de la recepție.
Teodor TDR
Teodor TDR2 ani în urmă
Mancare proasta, servire proasta.
Chelnerul nu intelege ca hummusul si bruschetele nu ar trebui aduse odata cu pastele al forno, desi ii spui asta. Culmea, bruschetele le-a adus ultimele, hummusul nu l-am consumat dar nu a intrebat nici macar de ce. Nu stie sa desfaca un vin, roze-ul nu este proaspat. Pizza comandata este de nivelul uneia de la patiserie, pe care o cumperi la felie si o mananci pe drum. Cred ca in trecut pizza era mai mare, insa si-au dat seama ca pot sa reduca din diametrul acesteia pt profitabilitate… De la acele paste al forno i-a fost rau toata seara persoanei care le-a comandat.
Personalul - fara experienta. Mancarea de nivelul autoservire.
Fran Dree
Fran Dree2 ani în urmă
Experienta DEPLORABILA!
In primul rand, comanda noastra a fost luata gresit desi spusesem foarte clar ce dorim sa mancam. Am ramas fara o pizza, o portie de spaghetti si una de varza( care a fost totusi trecuta pe bon) dupa o ora jumate de asteptat!!!
Toate portiile de mancare pe care le-am primit (una facea exceptie de la regula) au fost RECII!!! Mancare rece, la un restaurant al unui hotel de 4 stele.... Prin urmare servire deplorabila, iar raportul calitate pret pentru ce am primit de mancare a fost nejustificat.
Scutaru Vasilică
Scutaru Vasilică2 ani în urmă
De fiecare dată când ajug la acest restaurant ma simt foarte bin
Mâncarea bine pregatita iar servirea foarte buna
Multumesc țineți-o toat asa
Epuras Gabriela
Epuras Gabriela2 ani în urmă
Camera ok, dar nu de 4 stele. Scurgerea la dus e inexistentă, se umple baia de apă când faci dus.
Mâncarea este un dezastru. Când am venit la micul dejun, personalul, inclusiv bucătarul, stăteau tolăniți pe canapele și fumau, mirosea a țigări extrem de puternic. Micul dejun a fost de departe cel mai prost servit Intr un hotel, nu de 4 stele, orice hotel. Totul extrem de uleios, bucătarul nu are cunoștințe minime nici măcar despre tocat. Am comandat 3 porții de mâncare, nu am avut efectiv ce să mâncăm. Foarte foarte prost. Nu recomand.
Locații recomandate