/Constanta/Hostal

Hotel Bavaria Blu

Bulevardul Mamaia, Constanța 900001, România

Hotel Bavaria Blu
Hostal
4.3
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6JCP+25 Constanța, România
+40 241 831 443
bavariablu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Nicoleta Popovici
Nicoleta Popovici2 ani în urmă
Un loc excelent pentru o vacanță de vis... condiții de cinci stele! Felicitări personalului pentru buna primire, pentru ospitalitate și pentru serviciile care depășesc orice așteptări! Ne-am simțit minunat și voi folosi și alte ocazii pentru a reveni în acest loc!
Z Z
Z Z2 ani în urmă
Am vrut sa iau o noapte de cazare in camera twin. Am vazut pe booking.com ca aveau camere twin. Am mers direct la receptie pentru ca eram in zona. La receptie mi s-a comunicat ca nu mai au camere twin, doar cu pat matrimonial. Fiind in delegatie nu puteam accepta asta. A trebuit sa renunt, pentru ca doream cazare nu discutii. Hotelul parea aproape gol... Cel putin din acest punct de vedere nu recomand hotelul!
Andreea Ileana Mihailescu (Lady Duracell)
Andreea Ileana Mihailescu (Lady Duracell)2 ani în urmă
Hotel modernizat, extrem de curat, linistit, aproape de plaja, plaja privata cu voucher, mic dejun bufet suedez extrem de variat, personal deosebit de amabil. Nu laud, spun fapte reale. De criticat pot si o fac fara ascunzisuri legat de Aqua Magic, sau alte locatii parasite care aratau absolut sinistru. Camera spatioasa. Loc de joaca pt copii. Piscina minunata
Felicitari Bavaria Blu
Ortegiana 100
Ortegiana 1002 ani în urmă
GROAZNIC , realitatea hotelului cu pozele puse de ei online nu au nici o treaba .
Am fost 6 familii cu 6 camere si toate ,absolut toate aveau mucegai in baie ,toată spuma din duș venea înapoi sub chiuveta . Miros groaznic in camera de mucegai ascuns sub produsele de curățenie cu miros extrem de puternic .
Nu va lăsați pacăliți de pozele de pe site.ul lor, au reclama de 4 stele iar hotelul lor nu oferă nici măcar condiții de o stea . Sub orice critica iar cel mai deranjant este faptul ca ei se scuza ca “asta este ce ati închiriat “. Da,ok . Dar unde sunt stelele ,nu refuzam sa stam dar unde sunt camerele pe care dv. Le considerați de 4 stele??? Unde sunt camerele din pozele online ????
Protecția consumatorului ar trebui sa mearga sa vadă cum își bat joc de oamenii care cu greu probabil vin o data pe an sau o singura data la mare si au “norocul “ de hotelul lor. Cum funcționează hotelul acesta in vremuri de Covid ?? Cine le.a dat aprobare de deschidere si cine le.a pus lor stelele ???
Sa va fie rusine si sper sa va fie închisă coliba de 0 stele cât mai curând .
Andreea Vasile
Andreea Vasile2 ani în urmă
Un hotel curat, dar cu mobilier cam vechi, ceea ce da un aer putin comunist(in camere). Micul dejun extraordinar de bun si diversificat.
Piscina cu apa curata, cam rece. Plaja in zona hotelului cu sezlonguri incluse in pretul camerei.
Simona Mihailovici
Simona Mihailovici2 ani în urmă
Pt litoralul romanesc este un hotel foarte bun. Studiol este mare ,cu bai mari ,curate ,prosoapele se schimba zilnic,curățenie zilnica cu produse de igiena, chiar daca nu le foloseam pe toate de la ei doamna de la curățenie punea zilnic . Am stat 7 nopți și mi-a fost schimbata lenjeria de doua ori. Mâncarea foarte buna, ținând cont că merg a treia oară anul acesta nu s-a întâmplat niciodată să se termine ceva de pe masa și să nu se aducă imediat. Chelnerii sunt foarte amabili și respectoși și da probabil or mai fi și ei obosiți dar e normal,fiecare din noi avem zile proaste la servici când nu avem chef să zâmbind sau sa
fim amabili, așa și ei fac tot ce pot ,zâmbesc ,saluta ,debarasează rapid mesele .piscina curata cu apă încălzită ,plaja foarte faina pt copii cu șezlonguri și prosoape asigurate de hotel. Parcarea e micuța dar domnul de la paza reușește să parcheze toate mașinile .La ce am văzut la alte hoteluri in sud asta este foarte bun.
Florentina Olteanu
Florentina Olteanu2 ani în urmă
Abia am fost cazata la acest hotel (camera 104) si pot spune o opinie,la cald.
Nu știu dacă asa e in general hotelul sau doar acum ca nu este sezon. Am ramas dezamagita, aveam mari asteptari...
Pro: pat mare,lenjerie curata, pozitia pe plaja,vederea spre mare, personal foarte amabil
Contra: curatenia lasa de dorit,peste tot in baie fire de par si mizerie, baia foarte mica(aproape trebuia sa intrii in dus pentru a deschide usa din interior) iar micul dejun este mai slab ca la 3stele(mezelul era vânat)
Dan C
Dan C2 ani în urmă
Este o locație plăcută, cu personal amabil și camere plăcute. O sa mai revenim.
Locații recomandate