/Constanta/Hostal

Hotel New Royal

Bulevardul Mamaia 191, Constanța 900001, România

Hotel New Royal
Hostal
3.5
417 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JXW+JR Constanța, România
+40 774 420 000
hotelnewroyal.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Fiwat
Fiwat2 ani în urmă
Este plin de gândaci in baie dar și în cameră!! Am reușit să pozez câțiva, dar sunt mai mulți! Are și multe alte probleme acest hotel, care nu merita mai mult de doua stele!
Octavian Trotea
Octavian Trotea2 ani în urmă
In nici un caz un hotel de 4 stele. Camera desi este destul de mare, este foarte neingrijita. Mobilier foarte vechi, pereti murdari si scorojiti iar geamurile nu se inchid cum trebuie, traficul de la bulevard fiind foarte zgomotos. Micul dejun si el foarte saracacios. Am gasit o "cafea" care de fapt era o apa calduta de culoare neagra (nu am putut sa o beau).
Nu recomand acest hotel.
Oana Georgiana Budnar
Oana Georgiana Budnar2 ani în urmă
Execrabil! Cel mai mult regret faptul ca nu am citit toate review-urile inainte sa acceptam sa ne cazam la acest 'hotel'. Foarte murdar, vas de toaleta murdar, obiectele din camera vechi, pat f incomod si care face zgomot, nu poti nici sa te intotci de pe o parte pe alta, si daca mai ai si ghinionul sa nimeresti o camera la strada, ai parte de o noapte 'perfecta'. Cand ne-am cazat, am anuntat ca nu aveam hartie igienica in camera (ne-au dat una la receptie, o domnisoara plictisita). Ce ne-a frapat pe noi a fost faptul ca si-a insusit titulatura de hotel de 4 stele, dar nu are nici macar 2!!!! Execrabil!
Liviu Stanica
Liviu Stanica2 ani în urmă
Se înșeală clienții cu cele 4*, care nu au legătură cu realitatea. Deși recent renovat, mobilierul este vechi, parțial distrus, saltelele nu te “încurajează” să te odihnești, curățenia lasă de dorit în grupul sanitar, unde nici aerisirea nu este optimă! Barul din cameră este reprezentat printr-un frigider gol! Restaurantul hotelului nu servește decât micul dejun, în sistem catering probabil! Merită cel mult 2*!
Casuneanu Maria-Luiza
Casuneanu Maria-Luiza2 ani în urmă
Total dezamăgită. Am câștigat un voucher 2 nopți la acest hotel. Am citit review-urile însă nu am crezut. Am vrut să mă bucur de cazarea la mare. Imediat după cazare am vazut carcalaci in camera (sub frigider, la perdea) și în cada mișunau gândacii. Plin de igrasie la geam, bucățică de par ras pe perna. Am semnalat acest lucru la recepție și NU s-a făcut nimic în această privință. ATENTIE: NU am stat și NU am mâncat la acest hotel! M-am simțit jignita si am căutat în altă parte cazare. Hotelul nu e in nici un caz de 4 stele. Maxim 2 !!!
Liviu Sprinceana
Liviu Sprinceana2 ani în urmă
Cu indulgenta 3 stele: patul scârție din toate incheieturile, termopanele de cea mai proasta calitate, se aude tot de afara, parca ai avea deschis geamul, noi stand la etajul 2. Micul dejun de tot rasul, 4 zile la rand acelasi fel de mancare, ultimele 2 zile nici nu am mai mancat. Am dat 2 stele pt curatenia din camera si lenjeriile schimbate cand doresti sau la 3 zile.. si locatia este aproape de Mamaia, de Delfinariu, Acvariu, Port. O situatie cam dubioasa: penultima zi a fost verificata usa de cineva cu toate ca facuse curat in camera... Oare mai sunt si ciorditori?
Cosmin Almasan
Cosmin Almasan2 ani în urmă
curățenia foarte superficial făcută, doar de suprafață. cei de la recepție lipsiți de profesionalism, nu purtau nici masca, agramați și cu o atitudine arogantă fața noi cei care vă plătim... cameristele au intrat în camera și nu au mai încuiat ușa după ele, aveam în camera lucruri cu o valoare mare ce puteau sa îmi dispară foarte ușor. pereții plini de pânze de păianjeni... fire de păr și în baie și pe lenjerie, gândaci în baie, frigiderul nu funcționa era stricat... lista poate continua. nu sunteți un hotel de 4 stele, mințiți cu nerușinare oamenii. maxim 2 stele aveți. sa va fie rușine! am ales sa ma cazez la voi fix pt ca ma așteptam să găsesc condiții de 4 stele asa cum va lăudați ca oferiți! sunteți niște șarlatani! 😡🤬
Teodor TDR
Teodor TDR2 ani în urmă
Nu poti sa dormi!
Ne-au dat camera spre bulevard, geamuri cu termopan. Degeaba, daca te pricepi la masini stii ce trece pe strada, auzi tot. De pe hol se aude la interval de cateva zeci de secunde ca un fel de bubuitura, toata noaptea asta am auzit. Cada este lipita cu banda adeziva. Salteaua este tare si se simt arcurile. Nu exista niciun mod de a preveni rasaritul sa te trezeasca, jaluzelele sunt semitransparente si mult mai inguste decat ferrstrele.
In minibar nu au macar o sticla de apa, este scos din priza frigiderul, probabil sa nu consume curent “degeaba”.
2 stele doar pentru ca ai spatiu destul de mult in camera.
Locații recomandate