/Bucuresti/Veterinar

Centru de Endoscopie si Chirurgie Minim InvazivaVeterinara

Bulevardul Aerogării nr. 33, București 077190, România

Centru de Endoscopie si Chirurgie Minim InvazivaVeterinara
Veterinar
4.6
188 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3VP+P4 București, România
+40 21 9387
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Caster Simona
Caster Simona2 ani în urmă
Buna seara!Sunt interesati doar de bani. Am intrat cu 25 de minute intirziere ,nu e problema,dar eu si copilul l am salutat pe doctorul Ifteme,nu ne a răspuns si nici nu si a cerut scuze pt intirziere .La telefon mi s a spus ca va costa 200 ron ecografia,la receptie ,dupa o ecografie la care nu au văzut nimic și nici nu s au straduit deloc,mi s au cerut 450ron. Mi s a dat un plan de tratament enorm,5200 de lei ,inadmisibil. Va sfătuim să ocoliti aceasta clinica.
Irina Culica
Irina Culica2 ani în urmă
O atmosfera foarte placuta, cu personal primitor si prietenos. Locatia este la cele mai inalte standarde si ofera confort si siguranta. Abordarea terapeutica in cazul nostru a fost una corecta, iar investigatiile medicale efectuate au fost doar cele strict necesare. In doctor Ifteme am regasit un om pasionat de ceea ce face, calm, bine pregatit si foarte modest.
Ca si nivel de pret, in ce priveste nevoia pe care am avut o noi, in principal endoscopie digestiva si ecografie, preturile cred ca sunt corecte tinand cont de aparatura existenta, in comparatie cu alte clinici din Bucuresti.

Noi am avut o experienta pozitiva si am reveni oricand pentru situatiile care nu pot fi rezolvate de medicii nostri curanti.
Cosmin Crihan
Cosmin Crihan2 ani în urmă
Experienta pozitiva. Am mers cu o problema venind de la alte 2 cabinete veterinare. Am gasit o solutie la problema noastra in 5 minute!
Tiron Alex
Tiron Alex2 ani în urmă
Totul este numai de fatada, desi au o clinica foarte bine echipata doctorii Ifteme sunt total lipsiti de profesionalism , umanitate si sunt interesati doar de bani , fara nici o urma de scrupule, isi bat joc de sufletele animalelor excrocandu-i
pe stapanii lor cu niste preturi uriase .
Am fost aici cu un catelus si dupa interventia lor neprofesionala mi l-au dat mort, facand o operatie nereusita si tinandu-l artificial in viata cinci zile doar pentrul profitul lor - zile de spitalizare suplimentare, nepasandu-le de suferinta catelului si a noastra !
Sfatul meu este sa-i ocoliti si sa nu va lasati pacaliti de aparentele inselatoare si de poleiala clinicii !!!

Pretul platit a fost de peste 13000 Ron
Ghenea Doina
Ghenea Doina2 ani în urmă
Oameni deosebiți, cu dragoste și grija pentru animalule, doctori de excepție. Recomand cu drag aceasta clinica!
Alexandra Teleanu
Alexandra Teleanu3 ani în urmă
Am doar cuvinte de laudă pentru dr. Ifteme și întreaga echipă, atât din punct de vedere profesional, cât și al calității umane.
Un centru veterinar modern, unde se pot realiza intervenții inovative, fără durere și cu recuperare rapidă pentru prietenii noștri blănoși. Pe întreaga durată a așteptării pentru a ne lua acasă cățelul operat laparoscopic, medicii și personalul clinicii s au interesat constant și în mod repetat de starea acestuia și au făcut totul ca și noi, stăpânii, să ne simțim confortabil.
Felicitări!
Ilie Moraru
Ilie Moraru2 ani în urmă
Am o catelusa de 10 ani, bolnavă la bronhii, personalul și medicii, pentru mine și familia mea, niște supereroi, vă mulțumim din suflet domnule Ifteme!
Lorincz Carol
Lorincz Carol2 ani în urmă
Medici veterinari dedicați profesiei
Locații recomandate