/Bucuresti/Veterinar

Crystal Vet

Bulevardul Ferdinand I 101, București 021386, România

Crystal Vet
Veterinar
4.3
109 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4VJ+V5 București, România
+40 763 680 096
crystal-vet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 9–19
Duminică: 9–15
Scrie o recenzie
Mariana Dragan
Mariana Dragan2 ani în urmă
Singurul loc unde o tund pe Piticel. ( westilica încăpățânată). Recomand din tot sufletul
Naciu Cristina
Naciu Cristina2 ani în urmă
Medici f buni, preturi puțin cam mari
Radu Sitaru
Radu Sitaru2 ani în urmă
Deschis si duminca, multe sortimente de mancare inclusiv diete veterinare.
Cohanciuc Lucian
Cohanciuc Lucian3 ani în urmă
Personal calificat și amabil, găsești îndrumare și informații, foarte buni în ceea ce fac
Petrut Graur
Petrut Graur4 ani în urmă
Prima data m-au trimis cu pisica adoptată de pe strada acasa, ca nu au ce sa ii faca. Ok..am rezolvat in alta parte foarte simplu si rapid. Inca o incercare pentru un tuns peste cateva zile, aceeasi situatie: programare peste 3 saptamani....pe bune? Mai repede obtii intalnire cu Obama.
VREAU CALITATE
VREAU CALITATE5 ani în urmă
Preturi foarte mari. Nu se dă nici un fel de pastilele decât în cazul în care vii cu pacientul la control. De ce? Pentru că prima vizită nu costă "decât" 50 lei.
Florea radu
Florea radu6 ani în urmă
Personal amabil, prietenos și profesionist, diagnostice medicale rapide și la obiect. Petshopul este bine echipat și aprovizionat mereu. Nu am încercat SPA / Barber Shop. Am tratat aici cele două pisici de fiecare dată - pentru infecție la ochi, pentru otită etc.
Am recomandat cabinetul și pentru o vecină care își dorea să castreze motanul în vârstă de 7 ani. Analizele preliminare, operația și tratamentul post-operator au fost satisfăcătoare.
Mirela S
Mirela S6 ani în urmă
Spre deosebire de Crystal Vet Iancului, la Crystal Vet Ferdinand, personalul este lipsit nu doar de profesionalism, ci si de bunul simt elementar: fac programari pe care nu le respecta pt ca una dintre cele doua (sefa se pare) nu poate sa se trezeasca ca sa vina la program. Noua ne-a spus ca venea "din clinica" - de aceea ar fi intarziat - dar avea urele de la perna pe fata. Asta la ora 11.
A trebuit sa ne reprogramam de mai multe ori din acest motiv. Comportament execrabil. De asemenea, opiniile medicale sunt date in doru lelii - scoti informatiile cu clestele de la ele. Una peste alta, nu am intalnit in Bucuresti o clinica veterinara in care mizeria (atat la propriu cat si la figurat) sa fie mai la ea acasa decat la clinica Crystal Vet Ferdinand. Imi pare rau ca, influentata de parerea buna pe care am avut-o despre clinica din Iancului, mi-am pierdut timpul de doua ori in Ferdinand., desi de prima data am avut oarece dubii in ce priveste profesionalismul si comportamentul celir doua persoane.
Locații recomandate