/Bucuresti/Veterinar

Cherry Vet Center

Bulevardul Aerogării 38, București 014055, România

Cherry Vet Center
Veterinar
4
48 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3VM+CX București, România
+40 732 369 097
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–22
Marți: 9–22
Mirecuri: 9–22
Joi: 9–22
Vineri: 9–22
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Elena Mihaila
Elena Mihaila2 ani în urmă
Am adoptat de la domnul doctor doua pisici, un motan iar după o pisicuta foarte simpatica dar și nazdravana. Înainte sa plec în Germania după ce le-a făcut domnul doctor pașaport și vaccinuri și tot... Pisicuta cea mica a căzut de la etajul 10, am luat-o de jos era în stare de soc dar încă se mișcă doar pe lăbuțele din fata, am sunat instant la clinica nestiind ce ma așteaptă doar aveam încredere în domnul doctor. Am reușit sa ajung, saracuta era în stare de soc a trebuit sa o sedeze. Nu știam dacă va trăi, nu știam ce presupune sa duci o pisica la veterinar în aceasta stare doar îmi doream sa o vad ca trăiește. Nu știam ce se va întâmpla dar am avut noroc cu domnul doctor care mi-a vorbit deschis și sincer despre tot. A trebuit sa plec în Germania fara pisicuta cea mica, doar cu motanul.Iar domnul doctor s-a ocupat de ea o luna și ceva de aceasta pisicuta. M-a pus la curent cu tot despre ea. A fost cu ea sa o opereze, a fost foarte implicat. Mi-a trimis video-uri. Mi-a trimis-o în Germania cu un autobuz special de animale de companie.Pisicuta mea este foarte fericita, nu a rămas cu frica după ce a stat sa fie operata și îngrijită, intr'adevar și ea este foarte curajoasa dar domnul doctor Ifteme Dumitru este un om extraordinar!!!!
Catalin Ionut
Catalin Ionut3 ani în urmă
Duminica seara, o zi de relaxare pentru toata lumea, mi.am observat cainele ca nu este in apele lui si l-am sunat pe domnul doctor. Dupa o analiza si cateva indrumari, domnul doctor a considerat ca avem de-a face cu babesioza, neezitand nici o clipa mi.a cerut sa vin la cabinet in cel mai scurt timp pentru investigatii.
Ajuns la cabinet, ce sa vezi, toata familia domnului doctor era acolo; pentru ca asa cum am mentionat mai sus, era o zi de duminica, o zi de relaxare pentru toata lumea, dar eu am intrerupt toata relaxarea si indiferent de activitatea pe care o avea, a venit sa imi investigheze cainele fara a tine cont de ora, conjunctura si de faptul ca a fost nevoit sa aduca toata familia cu el.
Din punctul meu de vedere sunt putini oameni care isi dedica timpul liber pentru a salva vietile animalelor si pentru acest lucru merita toti banii si tot respectul!
Decizia de a include in familie un nou membru, indiferent ca este om sau animal, aduce de la sine costuri, nu cred ca poti pune banii in fata sanatatii asa cum nu cred ca ii ceri lista de preturi unui doctor atunci cand tu ca om te duci cu o situatie neplacuta si vrei sa fie rezolvata.
In incheiere si dupa o experienta de trei ani si jumatate in care domnul doctor a avut grija de animalele mele, indiferent de zi/ora, cred cu toata taria ca este unul dintre putinii doctori veterinari ce este demn de recomandare si laude pentru profesionalism!
Marinela Cristina Andries
Marinela Cristina Andries5 ani în urmă
O clinica de nota 10!! Domnul doctor IFTEME DUMITRU raspunde la orice ora la telefon! Mi-a salvat Cățelu de 2 ori , a stat cu el in clinica zi și noaptea timp de 10 zile pana s-a făcut bine! Ii mulțumesc pe aceasta cale , va recomand cu încredere aceasta clinica! Dedicatie și profesionalism.
Stefan Tirlea
Stefan Tirlea6 ani în urmă
De evitat. Am fost la ei precizand ca vreau ecografie pentru a afla daca o pisicuta are puiuti. Dupa ce a palpat-o pe burtica raspunsul doctorului a fost ca el "nu simte nimic" si ca ecograf nu au, in schimb au avut nesimtirea sa ceara 80 de lei pe nimic, doar pe recomandarea altei clinici care are ecograf. Parerea mea, oameni care te privesc in ochi cand te jecmanesc trebuiesc evitati.
Vasile Ionescu
Vasile Ionescu2 ani în urmă
Preturile (ENORME) la serviciile si tratamentele oferite iti sunt comunicate la urma, cand esti pus in fata faptului implinit. Mai mult ca sigur, este o "tehnica de marketing" folosita de domnu' doctor de a stoarce bani de la clientii sai. De asemenea, preturile si tarifele practicate de acesta clinica sunt tinute secrete pe niste foi printate la care ai acces doar daca intrebi.
Am fost informat in prealabil doar despre costul consultatiei (150 lei!!!) iar la finalul tratamentului (3 injectii si un soi de pansament) mi se tranteste in fata o factura de aproximativ 500 lei!
Florin Prodana
Florin Prodana2 ani în urmă
Multumesc domnului doctor si intregii echipe care au facut eforturi uriase pentru a-mi salva motanelul. Va multumesc pentru profesionalismul de care dati dovada si pentru noptile nedormite in care ati vegheat sa ii fie bine crescandu-i sansele de supravietuire de la o ora la alta.
M-as bucura ca in spitalele umane sa li se acorde pacientilor, macar pe jumatate, atentia si tratamentul oferit pacientior de la cabinetul Cherry Vet.
Andreea vasilescu
Andreea vasilescu2 ani în urmă
Am ajuns la domnul doctor printr-o recomandare si am fost mai mult decat multumita de serviciile oferite si de profesionalismul personalului. Recomand atat pentru serviciile medicale, cat si pentru cele de cosmetica. Am mai fost si in alte locuri pentru cosmetica, dar de nicaieri nu a iesit catelul meu asa impecabil
Adi Andries
Adi Andries2 ani în urmă
O clinică de nota 10. Echipa este minunata , domnul doctor sta la dispozitie oricand ai nevoie. Va multumim pentru tot ce a-ți facut pentru cățel nostru .
Locații recomandate