/Bucuresti/Veterinar

Maxi Pet

Șoseaua Mihai Bravu 319, București 030312, România

Maxi Pet
Veterinar
4.5
5 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C48P+GF București, România
+40 31 438 2150
maxi-pet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Marry mary
Marry mary2 ani în urmă
Magazin ok, dar am fost astăzi pe acolo și ma gândeam sa.mi cumpăr un cameleon. Întrebând pe doamna de la casa cine ma poate ajuta cu mai multe detalii despre un cameleon,ma sfătuit sa merg la colegul "cu coada". Zis și făcut numai ca atunci când l.am rugat dacă poate sa.mi dea mai multe detalii despre cameleon,prima lui vorba a fost "e pretențios și foarte costisitor va duce în jur de 1500". La care l.am intrebat euro sau lei iar el se uita mirat la mine și îmi spune lei cum euro. Sincer nu mi se pare normala atitudinea lui având în vedere ca nu știi bugetul pe care eu îl pot aloca. Pe românește m.a cam făcut saraca,ceea ce iar nu este ok. Dacă ești un consilier bun nu asta este atitudinea
Vlad Rares
Vlad Rares2 ani în urmă
Angajați amabili, săritori. Prețuri ok, mai apare cate o reducere wow si e păcat să iei din alta parte. Am observat că sunt tipuri de mâncare (pentru câini in cazul meu) pe care doar la maxi pet le găsești (sau pe net, dar pretul e mult mai mare =>ignor site-urile no name)
George Florescu
George Florescu2 ani în urmă
Am cumpărat mancare de câini de la Maxi Pet Mihai Bravu,brend Clan cucciolo la sac 15 kg când am desfăcut sacul nu mai era mâncarea pentru pui și era mancare cu boabe mari pentru adult.Mentionez ca am cumpărat de mult același mancare și nu misa întâmplat acest lucru.Pe sac scrie cucciolo dar în schimb este mancare de adult adică boabe mari.
Ana Niculae
Ana Niculae2 ani în urmă
Imi place ca au mancare presata la rece, cu pret decent.
Mancarea asta este foarte usor de digerat, practic se transforma repede in ceva de consistenta piureului. Ceea ce pentru buldogitele mele franceze e important.
Luam hainute, mai ales pulovere pentru ca fizicul bulldog francez este scurt si lat la piept, asa ca li se potrivesc hainele care se intind.
Au si jucarii medii dar robuste, luam pastile cand e nevoie pentru ca au pret ok.
De fiecare data cand comand acasa, primesc o reducere suplimentara interesanta pentru urmatoarea comanda din luna curenta sau luna urmatoare, ceea ce nu se intampla cand comand de la alte magazine.
Mugur Lapadatu
Mugur Lapadatu2 ani în urmă
Am gasit ce cautam pt animalutul meu. Este un magazin aprovizionat, dar preturile sunt cam maricele. Personalul, desi este in nr mare, cam greu de gasit,iar cand isi fac timp pt clienti, explicatiile sunt f rapide si mai departe ramane sa te uiti singur dupa produse. In rest totul ok.
Mihaela
Mihaela2 ani în urmă
Cozi la casele de marcat
De obicei nu e deschisă decât o singură casa,maxim doua
Cerinta personalului de la casa de marcat,care devine de multe ori agasantă, de a întreba clientul dacă are card de fidelitate,in condițiile in care dacă îl ai,nu l poți utiliza sau beneficia de puncte dacă efectuezi o cumpărătură sub 50lei.Normal este ca utizand cardul de fidelitate, indiferent de suma cheltuită in magazin ,sa beneficiezi de un discount sau de acumulare de puncte.Model exista toate farmaciile sau unele supermarketuri mari.
Timofticiuc Andra
Timofticiuc Andra2 ani în urmă
Nu cumpărați Pești de la ei !!!
Baga mâna pur și simplu in apa peștilor fără mănuși fără nimic !! Ceea ce nu este normal sa atingi peștii “sa te joci cu ei “ cum mi a spus vânzătorul de acolo !!
După 2 săptămâni mi a murit peștișorul …oare de ce ?
Toate inotătoarele de acolo sunt bolnave , va sfătuiesc sa nu cumpărați dacă va doriți sa va trăiască !!
Lucica Sabau
Lucica Sabau2 ani în urmă
Aici găsesc tot ce le place pisicionilor mei! ❤
Locații recomandate