/Bucuresti/Veterinar

Star Vet

Șoseaua Colentina 27A, București, România

Star Vet
Veterinar
4.7
153 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F44H+P9 București, România
+40 744 997 827
starvet.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Star Vet
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elenca diana
Elenca diana240 zile în urmă
Il stiu pe domnul doctor Fulger din 2009. Un profesionist si un veterinar exceptional. De sub "aripa" dumnealui au iesit alti doctori la fel de buni. Catel aproape mort adus la cabinet (in perioada aceea cabinetul era in alta zona), in octombrie 2010 gasit la padure la Snagov, pusa pe picioare in 3 zile. Jessie are acum 11 ani si va multumeste! Plus toti cateii gasiti de mine in conditii critice, pe care dansul i-a pus pe picioare si care acum sunt la casutzele lor.
Cristina Calin
Cristina Calin240 zile în urmă
Echipa cu vasta experiență in medicina veterinară, dl dr Stefan Fulger este un chirurg de incredere exceptional si mereu ofera tratamentul adecvat animalutelor noastre.
The best! 10 stele plus! ⭐⭐⭐⭐⭐
Lelia Scurtu
Lelia Scurtu302 zile în urmă
Sunt doamne serviabile, își iubesc meseria și animalele pe care le tratează. Este aproape de casa ( locatia).
Alina Madalina Rosu
Alina Madalina Rosu332 zile în urmă
O echipa minunata, cum rar gasesti, cu o inima si o grija foarte mare pentru pacientii blanosi. Cu multa rabdare, dragoste si intelegere fata de membrii patrupezi ai familiilor noastre, acesti oameni au raspuns de fiecare data unui strigat de ajutor. Am ajuns la cabinetul Star Vet in multe situatii urate cu animalute la consult si tratament post-abandon (catel, pisici) de-a lungul ultimilor 4 ani. Inca o data le multumesc pentru ajutor si sper ca lumea sa aprecieze eforturile depuse pentru un serviciu de calitate oferit de acesti medici si asistenti!
Mihail Badescu
Mihail Badescu332 zile în urmă
Am fost prima data și am fost mulțumit. Nu ai ce sa reproșezi. Preturi de bun simt. Program până seara la ora 20. Sâmbătă până la 13. Voi continua aici atât timp cât sunt mulțumit de serviciile oferite.
Cata bun
Cata bun3 ani în urmă
Un cabinet veterinar la care o sa va intoarceti cu siguranta. O echipa de profesionisti sufletisti si iubitori de animale, doamna dr. Sonia Sarbovan si domnul dr. Stefan Fulger. Nu au dat gres niciodata in dignostic si tratament. Faceti o programare si animalutul dvs. este ca si vindecat.
Marius Druja
Marius Druja2 ani în urmă
Am fost la prima experiență la acest cabinet veterinar si vreau sa scriu ca am fost multumit . Catelusului nostru i-a fost administrat un tratament medicamentos care a avut efect a doua zi. Recomand !!!
Master bryan
Master bryan2 ani în urmă
MI AU MURIT 4 DIN 6 PUI DIN CAUZA LOR. TREBUIE INCHISA LOCATIA ASTA
Locații recomandate