/Bucuresti/Veterinar

Speed Vet

Strada Cobadin 4A, București 051777, România

Speed Vet
Veterinar
4.5
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C378+RX București, România
+40 730 608 608
speedvet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Mihai Purcaroiu
Mihai Purcaroiu2 ani în urmă
Foarte ok experienta la acest cabinet, pentru animalute exotice (in special iepurasi) recomand Dl Mihai Macinic care a fost foarte amabil si mi-a oferit toate informatiile necesare. Personalul de la receptie mi s-a parut foarte ok, cat am stat 30 min sa astept rezultatul analizelor s-au comportat foarte profesionist si empatic cu clientii, overall o experienta cum ar trebui sa fie intr-un cabinet veterinar.
Gabriel Nicolae
Gabriel Nicolae2 ani în urmă
Aceasta clinica este un dezastru! Medici lipsiti de profesionalism! Am avut un porcusor de guineea care l-am dus la aceasta clinica! Era foarte balonat! Ne-au japcarit de bani! Nu au pus un diagnostic corect! Am platit o suma de bani foarte mare dupa care ni sa spus ca la foaie nu exista banii dati! Noroc ca am avut bonurile care am achitat suma de 1050 lei! De la o balonare sa ajuns la stop cardiorespirator! NE-ATI OMORAT SUFLETELE! DZEU SA AIBE GRIJA DE VOI! Am scris aveasta recenzie ca si cei care merg la aceasta clinica sa nu patesca ca noi!
Outlaw
Outlaw2 ani în urmă
Am fost nevoit sa apelez la clinica SpeedVet deoarece sunt printre putinii specializati in pasari exotice, mai exact perusi. Vizita la veterinar a decurs excelent, fiind identificata rapid "problema". Pe langa tratamentul necesar, am primit foare multe sugestii si sfaturi legate de cresterea si ingrijirea unui papagal. Roko is now a happy boy si amandoi recomandam SpeedVet.😊😊
Alex Barbu
Alex Barbu2 ani în urmă
Am fost cu catelusa mea de 18 ani la clinica Speed Vet pentru ca era in dureri mari. Erau deja alti clienti inaintea mea in seara aceea, dar am fost preluati foarte repede de doamna doctor care a facut rapid un consult si analize. A trebuit sa o las peste noapte pentru operatie de urgenta si a doua zi mi-au si dat-o acasa pentru ca nu era nevoie sa ramana sub observatie. Mi-au lasat o impresie buna toti doctorii cu care am interactionat, se poarta frumos cu pacientii si se vede ca au experienta.
Voi reveni cu incredere pentru urmatoarele vizite si multumesc mult tuturor de la Speed Vet.
Roxana ONEN
Roxana ONEN2 ani în urmă
Am inceput colaborarea cu Speed Vet in urma cu 4 ani, cand au salvat cainele nostru otravit. Anul acesta am revenit cu motanul suferind de anemie. De ce am revenit? Pentru ca acum 4 ani am vazut in medicii Speed Vet acel ceva - pasiune, dedicatie, omenie - toate orientate spre necuvantatoarele de companie. Imi pastrez opinia si anul acesta, medicii sunt devotati blanosilor, abordeaza toate posibilele cauze clinice ale suferintei animalutelor. Comunicarea extraordinara este un plus imens, pe langa toate cele de mai sus. Desi imi doresc sa nu fie nevoie sa revin curand in clinica, transmit colectivului medical (si nu numai, pentru ca am uitat sa mentionez fetele dragute de la Receptie) ganduri bune, pline de multumire si recunostinta, si o incurajare: Sunteti minunati, ramaneti asa!
M. George
M. George2 ani în urmă
Am ajuns la SpeedVet în seara zilei de 27.02.2022 cu pisicuța noastră Luna, în stare foarte gravă și a fost diagnosticată cu Piotorax. Doamnele doctor Ștefania Borascu și Huțanu Bianca Maria, au făcut minuni! Tot personalul din această clinică sa comportat exemplar și cu un profesionalism care mă face puțin invidios pe pisicuța noastră Luna!😊 Noi familia Mirea, împreună cu cu pisicuța noastră Luna, vă mulțumim din suflet și ne dorim să faceți cât mai multe familii fericite! Toate cele bune și mulțumim pentru tot efortul depus!
Vă iubim!🤗 PS. "Dacă ar fi posibil, noi v-am oferii toate stelele de pe cer"
Mady Kiss
Mady Kiss2 ani în urmă
M-am dus la control la 2 si jumatate dimineata cu o fetita bichon din cauza unei inflamatii la glanda perianala. Doctorul prezent si asistenta m-au intampinat cu o stare foarte buna, care mi-a transmis incredere. Fetita a fost consultata, mi s-a dat tratament pentru ea si recomandare de mancare speciala pentru varsta ei. La doua zile distanta, si-a provocat singura rana in acea zona, ajungand din nou in graba cu ea la clinica. De data aceasta era o doamna veterinar care, desi ne vedea pentru prima data, stia exact ce problema are catelusa, ce tratament i s-a oferit si care este situatia ei. A luat-o in cabinet, i-a rezolvat problema, iar acum, dupa alte 5 zile, fetita se simte perfect. Multumesc doctorilor si asistentelor pentru profesionalism, implicare si pentru vibeul bun oferit, vibe de care are nevoie orice persoana care ajunge cu prietenul blanos in cabinetul veterinar.

Ps. Jessy mi-a spus ca i-a placut de voi, va veni sa va mai vada.
Esmeralda Gherbali
Esmeralda Gherbali2 ani în urmă
Am avut mai multe experiente cu animalutele noastre, rezolvate cu succes in aceasta clinica.Cazuri grave, salvate in ultimul moment. Multumesc intregii echipe pentru profesionalismul si promptitudinea de care a dat dovada!Recomand cu incredere, si in special pe domnul doctor Andrei Calinciuc, dupa care am fi in stare sa mergem pana la celalalt capat al lumii 😻 (In foto: Uzi, intoxicatie grava cu substanta necunoscuta, Zara, insuficienta renala acuta, incompatibila cu viata, Molly, piometru, caine foarte agresiv)
Locații recomandate