/Bucuresti/Veterinar

Multivet

Șoseaua Mihai Bravu 442, București 030331, România

Multivet
Veterinar
4.8
137 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C48M+PH București, România
+40 723 608 658
multi-vet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–14
Duminică: 10–14
Scrie o recenzie
Georgel Materniuc
Georgel Materniuc2 ani în urmă
O doamna doctor veterinar empatica și dedicata în care am căpătat repede încredere. Pisica cu care am venit nu a avut probleme foarte grave, dar sunt convins ca indiferent de diagnostic animalul ar primi tratamentul potrivit aici; în consecinta recomand acest cabinet.
Oanna Nicoleta
Oanna Nicoleta2 ani în urmă
Profesionalism, empatie atat cu animalutul cat si cu stapanul, ofera explicatiile necesare intr-o maniera exceptionala!
Recomand cu incredere!
Mirela Caprioara
Mirela Caprioara2 ani în urmă
Cunosc acest cabinet medical de peste 19 ani (probabil de pe la inceput).Motanul nostru Aky, care are 19 ani si jumătate a fost tratat numai aici.
Am mai adus de-a lungul timpului și alte animalute și de fiecare dată li s-a acordat atenție maximă la niște prețuri corecte.
Doamna doctor Mirela este o persoană foarte plăcută și un foarte bun profesionist.
Recomand cu căldură!
Dana Ninulescu
Dana Ninulescu2 ani în urmă
Am găsit un pui de pisica pe stradă, aproape mort, cu puroi, deshidratat și rahitic. In câteva zile doamna doctor l-a pus pe picioare și s-a transformat într-un pisoi superb, cu o burtica mare și cu chef de joacă maxim 😍 Am avut mare noroc sa dau peste un suflet mare ❤️ costuri normale și implicare 120%
Mihaela Roxana Savalache
Mihaela Roxana Savalache2 ani în urmă
Profesionalism,compasiune și drag de animalule. Am primită fără programare și fără să fie programul de consultații. Doamna doctor, minunată. Am plecat de acolo plini de speranța că suntem pe drumul cel bun spre a ne face bine. Mulțumim tare mult, doamna doctor!
Razvan Cirlugea
Razvan Cirlugea2 ani în urmă
Am ajuns aici cu micul nostru hamster, care ajunsese sa fie de nerecunoscut. In mod obisnuit, cand se lasa seara, alerga foarte mult pe roata, era vioi, manca mult. De doua zile starea lui se agravase, nu mai alerga, nu se mai misca prea mult si chiar scuipa mancarea in loc sa o inghita.
A fost dificil sa gasim o clinica deschisa duminica, in conditiile in care luni era sarbatoare, iar Multivet a fost singura disponibila in aceste circumstante, care sa accepte sa trateze si hamsteri.
Ne-au fost ascultate explicatiile, hamsterul nostru a fost consultat cu stetoscopul si s-a ajuns la concluzia ca a racit. Timp de 3 zile am venit sa ii fie facuta o injectie cu antibiotic si ne-au fost recomandate niste picaturi cu multivitamine. Dupa aceste zile, Marcel alearga din nou, sapa ca nebunul si mananca tot ce vede.
Ii suntem foarte recunoscatori doamnei doctor, care a fost o profesionista, a empatizat cu noi si ne-a salvat micul animal.
Diana Maria
Diana Maria2 ani în urmă
Doamna doctor este un inger. Este un adevarat profesionist pentru care fiecare viata conteaza. Cu multa blandete si rabdare, ne-a salvat hamsterul de la o raceala oribila la plamani, in urma careia am crezut ca il vom pierde...
Am comunicat foarte bine atat la fata locului cat si telefonic pentru a ne asigura ca totul merge in directia buna.
Rar intalnesti un om atat de dedicat si cu atata iubire in suflet pentru orice animalut. Suntem extrem de recunoscatori si bucurosi ca exista astfel de oameni!
Nicoleta Toader
Nicoleta Toader3 ani în urmă
Multivet este un cabinet foarte bun.
Doamna doctor Mirela este un adevarat profesionst,implicat si atent la ceea ce face,oferind toate explicatiile despre afectiunea animalutului tau si bineinteles este foarte mare iubitoare de animale,oferindu-le toata dragostea si experienta sa in a le face bine.
Ii multumesc public pe aceasta cale!🤗
Recomand cu toata increderea acest cabinet.
Locații recomandate