/Bucuresti/Veterinar

Sanivet Care

Strada Lugoj 88, București 012212, România

Sanivet Care
Veterinar
4.9
380 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F349+V9 București, România
+40 21 222 7941
clinica-veterinara-sanivet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 10–20
Duminică: 10–20
Scrie o recenzie
Maria Dragan
Maria Dragan2 ani în urmă
Recomand cu incredere acest cabinet si mai ales pe dl. doctor Tanasescu Razvan! Am ajuns cu motanelul meu in ajunul Craciunului de urgenta pentru o ecografie abdominala, deoarece acesta se simtea rau de 2 zile (vomita o spuma alba, nu manca si nu bea apa). In urma ecografiei mi s-a spus ca este necesara si o radiografie pentru a se putea pronunta. In urma radiografiei mi s-a spus ca motanelul trebuie operat de urgenta pentru ca ori a inghitit un obiect, ori are o torsiune de mezenter. Am decis sa il operam imediat, adica pe 24 decembrie pe la ora 18. La scurt timp, am primit un telefon de la domnul doctor care ne-a spus ca operatia a decurs bine si putem merge sa luam motanelul. Acesta avea o torsiune partiala de mezenter, asa cum mi s-a si spus. A fost nevoie de administrarea unui antibiotic post-operator timp de 3 zile (adica pe 25, 26 si 27 decembrie). In fiecare zi, cu toata ca era Craciunul, dl. doctor a fost la cabinet si s-a asigurat ca motanelul nostru se va simti bine. Sunt foarte multumita de serviciile oferite, angajatii au dat dovada de profesionalism si dedicare. In poza atasata se vede ca motanelul are o camasuta facuta dintr-o panza. Aceasta a fost facuta chiar de dl. doctor pentru ca motanelul sa nu se linga/loveasca/zgarie la operatie.
Franga Emanuel
Franga Emanuel2 ani în urmă
Din păcate, după un sir de apeluri telefonice fără răspuns la numărul afișat pe site, la fata locului descopar un timp de așteptare mult prea mare pentru a pune doar o întrebare (30 minute). Coada haotică înăuntru și afara (nu mai exista programare) in curte de cel puțin 3 ore de asteptat în condițiile în care cu program afișat de week-end de la 10 la 20 in cabinet era doar un singur veterinar și nicio asistenta. Destul de murdar pe hol la intrare. Constat o diferență majoră în minus fata de anii trecuți în relația cu clientul, mai ales pe partea de comunicare.
Marce Dan
Marce Dan2 ani în urmă
Mulțumim din suflet domnului doctor Razvan Tănăsescu , de la Clinica veterinara SaniVet Care, dr Andrei, dr Diana și domnișoarei asistente Bianca, o echipa minunata, care au salvat Motănelul Lucky, un norocos de 4 ani, din păcate diagnosticat cu o tumoare la intestine, cu început de peritonita, venit de la 4 Cabinete medicale fără un diagnostic bun, fără tratamente corespunzătoare , unde nu i se dăduse nici o șansa, decât “ameliorare “ a stării. Dupa o suferința , de 2 luni cu numeroase analize și o greutate de numai 2,900 kg, datorită operației reușite este in viața, este cea mai mare bucurie de Crăciun si mulțumim lui Dumnezeu ca am avut șansa sa ajungem la domnul doctor, care l-a operat in seara in care am ajuns la Clinica, operație care a durat pana la ora 24. 🙏🍀
Mihaela Giurescu
Mihaela Giurescu2 ani în urmă
Ne-am mutat de multe ori si la distante foarte mari de echipa Sanivet, dar de fiecare data cand a fost o problema de sanatate, am revenit la ei, sunt preferatii nostri.
Dinicu Marian
Dinicu Marian3 ani în urmă
O echipă de profesioniști! Recomand!
Am o pisicuța care în urma unui accident si-a fracturat coloana. Cu ajutorul celor de la Sanivet Care merge din nou!
Vă mulțumesc din suflet!!!
Mihai Petre
Mihai Petre2 ani în urmă
La Sanivet Care am gasit doctori dedicati meseriei lor, adevarati profesionisti si mari iubitori de animalute.A devenit cabinetul nostru preferat inca de la prima vizita. Chiar daca la prima vedere pare un cabinet mic, respecta cele mai inalte standarde si este dotat cu aparatura ultra moderna. Pe langa intreaga echipa medicala, pentru care avem doar cuvinte de lauda, o sa gasiti aici un chirurg de exceptie, domnul dr. Razvan Tanasescu. Recomandam cu incredere acest cabinet!
Gabriela Ploesteanu
Gabriela Ploesteanu2 ani în urmă
Un cabinet veterinar pe care il recomand cu toata convingerea. Are medici foarte buni, care trateaza pacientii cu multa atentie si compasiune.
Valeria2707
Valeria27072 ani în urmă
Medici sufletiști, competență la superlativ!
Locații recomandate