/Bucuresti/Veterinar

Cabinet Veterinar HomeVet

Bd. Camil Ressu, nr. 70, bl. PM26, București 031762, România

Cabinet Veterinar HomeVet
Veterinar
4.7
369 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C576+68 București, România
+40 722 127 706
cabinetveterinarsector3.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–15
Duminică: 9–13
Scrie o recenzie
Roxana Roxi RBR
Roxana Roxi RBR2 ani în urmă
Personal foarte puțin amabil.Am așteptat să împodobească bradul din fata blocului abia apoi s-au ocupat de cățel și erau și deranjați când lătra cățelul de parcă intrasem la sanatoriu.Nu recomand.Nu mă mai duc.
Stancovici Alexandra
Stancovici Alexandra2 ani în urmă
Recomand din tot sufletul! Mi-am pus de fiecare data toata încrederea în echipa de medici si nu am fost deloc dezamăgita de aceștia. Cu toate ca nu locuiesc in zona cabinetului, nu as renunța niciodată la domnul doctor pentru un cabinet veterinar mai aproape de casa.
Andreea Nicolescu
Andreea Nicolescu2 ani în urmă
Personal amabil si doctori implicati, preturi decente. Au si laborator si ecograf 👍. Uneori e cam aglomerat.
Adelina
Adelina2 ani în urmă
Am fost la cabinet pentru ca cainele meu si-a inghitit limba si era sa moara. Nu intru detalii pentru ca relevant este finalul cand dupa ce am dat review de 1 stea pe Google am primit mesaj “Multumim pentru recenzie! sa inteleg ca nu mai ajungeti la programarea de maine” si telefonic, dupa ce am sunat sa inteleg care este scopul acestui mesaj ironic, am fost injurata si facuta frustrata de mai multe ori. Asemenea comportament nu se scuza si este inacceptabil pentru orice individ, nu mai zic pentru cineva care isi spune ca este asistenta si lucreaza cu publicul.
Andreea
Andreea2 ani în urmă
Experienta buna, insa miroase foarte ciudat ( posibil a dezinfectant , insa nu sunt sigura). Am mai fost si la alte cabinete si nu miroasea asa.
Andra V
Andra V2 ani în urmă
Personalul a fost extrem de amabil si m-au ajutat extrem de repede. Am fost cu un porumbel ranit si s-au ingrijit exemplar de acesta. Va multumesc!
Oana Ramona Demsa
Oana Ramona Demsa2 ani în urmă
Un cabinet veterinar foarte bun, unde iti poti duce animalutul cu încredere. De fiecare data cand am avut o problema cu blanosul meu, am găsit sprijin si profesionalism din partea echipei.
George Milton
George Milton2 ani în urmă
Motanelul meu va multumeste ca i-ati salvat viata. V-am vazut foarte dedicati pacientilor si chiar ati facut mai mult decat am putut sa platesc in acel moment neasteptat cand micutul meu a cazut de pe casa. Am citit ultimele recenzii si nu inteleg de ce va acuza lumea de lipsa de empatie. Ar trebui sa caute termenul in DEX ca sa inteleaga absurditatea pretentiilor pe care le au. Nici nu inteleg pretentia lor de "a fi capabili sa tineti animalul". Mai rar un animal sta cuminte la medic, mai ales cand trebuie sa primeasca o injectie care poate fi dureroasa, iar daca se zbate e mai bine sa intrerupeti injectia decat sa se infiga acul ala cine stie pe unde. Ma indoiesc ca trebuie sa il strangeti pana ii rupeti oasele doar ca sa fiti "capabili sa il tineti". V-am recomandat cu incredere prietenilor mei.
Locații recomandate