/Bucuresti/Veterinar

Trauma Surgery Vet

Strada Maximilian Popper 27, București 030167, România

Trauma Surgery Vet
Veterinar
4
69 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
C4H9+2W București, România
+40 724 018 575
traumasurgeryvet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daria1 an în urmă
Nu recomand sub nici o forma aceasta clinica ! Am avut un ciobănesc de Bucovina superb! M-i l-au băgat în pământ deșii am plătit o grămadă de bani pt o intervenție chirurgicală la picior ! In aceasta clinica a contactat un microb care i-a fost fatal! Pe ei îi interesează doar banii nu neapărat să salveze viața unui animal!
Nu are rost1 an în urmă
Ocoliți aceasta clinica.Mi-au operat cainele . O data...au spus ca într-o săptămână își va reveni..l-au operat a doua oara...ma suna cu câinele pe masa de operație și ma întreabă dacă sa îl mai trezeste din anestezie...Am luat cainele acasă și cu toate tratamentele și medicamentele date de ei i sa distrus ficatul și toate organele.Pai dacă nu sunt în stare sa opereze hernii de disc sa spună,nu sa facă experimente .După o săptămână de la externare cățelul nu mai putea sa se ridice,refuza sa mai mănânce.Mi-au nenorocit cainele.A trebuit sa eutanasiez un câine energic și plin de viata.Mi-a rupt sufletul.Au trecut 2 săptămâni și nu îmi revin.Dupa prima operație...nereușită la aceasta clinica am încercat solutii la alte clinici..nimeni nu a vrut sa se bage peste ce a operat Garea.Cand le-am făcut o recenzie negativa pe site-ul lor au făcut remarca ca sunt o aiurita care nu are ce face și scrie pe net.Sa le fie de capul lor de nemernici.Doar banul primează la ei.Inainte de a face o opțiune pt.binele animalutului vostru faceți o căutare profunda a clinicilor și căutați recenzii altfel riscați .Doare RAU pierderea prietenului patruped.Nu dau nici o stea
Magda Floasiu
Magda Floasiu2 ani în urmă
Pentru mine, este cea ma bună echipă de medici veterinari! Tocmai ce mi-au salvat catelusa de la amputarea membrului superior. Pe lângă faptul ca sunt buni profesionisti, sunt și sufletiști. Dacă as fi putut, le-aș fi dat 50 de stele, nu 5. Va mulțumesc din suflet!!!
Nicolae Tibrigan
Nicolae Tibrigan2 ani în urmă
Este o echipă profesionista de toată lauda care a avut grijă de pisica pe care am salvat-o de pe stradă. Felicitări!
Cristina Benga
Cristina Benga2 ani în urmă
Oameni minunați cu adevărat iubitori de animale unde nu doar banii sunt o prioritate! 5 stele sunt puține!!!
Laura Geanina Dumitru
Laura Geanina Dumitru2 ani în urmă
Am avut ,o experiență neplăcută. Stele de 5 sunt date de angajați clinicii. Evitați serviciile acestei clinicii.
Andreea AlinaM
Andreea AlinaM2 ani în urmă
Recomanda cu drag,personal medical foarte amabil, si foarte bine pregătiți!
Va mulțumesc mult pentru serviciile oferite!🐈‍⬛⚘
Andrei Radu
Andrei Radu2 ani în urmă
Daca va iubiti animalul nu il aduceti in acest loc. Am ajuns cu catelusa mea la aceasta clinica pentru a extirma o tumora mamara, operatie in cadrul careia s-au efectuat 3 proceduri fara a fi consultata, mai exact si sterilizare si ovarectomie si piometru. Operatia a fost facuta fara a fi facute investigatii inainte de niciun fel, desi am intrebat si insistat. Ni s-a zis ca tumora e mica si nu e nevoie de radiografie ca sigur nu are nimic. Dupa operatie, catelusa mi-a fost pusa in brate si trimisa acasa, fara prescriptie de antiinflamator, motiv pt care a hiperventilat zile intregi, noi nestiind ce sa ii dam.
La scurt timp, desi lantul mamar a fost si el extirpat, multe alte tumori au reaparut exact pe linia operatiei. Luand legatura cu ei, ne-au zis ca ‘da, mai trebuie operata o data’.
Operatia a fost facuta prost, superficial, fara margini iar rezultatul a fost raspandirea tuturor celulelor canceroasa in corpul catelului. Lipsa de empatie.
Acum petrec ultimele luni alaturi de catelusa mea din cauza acestor incompetenti si a greselii lor, un catel care putea fi salvat daca operatia era facuta bine.
Nu exista suficiente cuvinte care sa exprime cat de tare sa evitati aceasta clinica.
Raluca culea
Tanase Ovidiu
Tanase Ovidiu4 ani în urmă
Am așteptat un an sa dau aceste 5 stele ⬆️. Toată echipa foarte ok, se vede ca iubesc animalele🐩. Ea e Daisy are 10 ani si acum un an a fost operată la lăbuța din spate (Iustin Gârea) nu mai putea calca in ea deloc, avea o fractura de ligamente de la o căzătură din mașină. Acum alearga si se joacă toată ziua si să ne înțelegem; in a treia săptămână de la operație deja mergea normal(ajutat cu recuperare). Toată ideea e sa iubesti animalele exact cum o fac ei, si bineînțeles destulă medicină veterinară. Bravo felicitări!!!!
Monica Elena
Monica Elena2 ani în urmă
5 stele sunt puține, as lasa 500 și as avea o mie de lucruri de spus. Nu doar pentru faptul ca sunt niște oameni minunați în clinica și nici pentru faptul ca au niște preturi decente cât pentru faptul ca au reparat motanul adus de mine ca prin minune. L-am găsit pe strada cu maxilarul rupt, la clinica unde merg mi-au spus sa vin la domnul Iustin pentru ca fractura era complicata. Asa am și făcut și îmi amintesc de Iustin de acum mulți ani, de pe timpul când eram un copil. Pe vremea aia era la Ortovet, un medic exceptional. Mulțumesc pentru tot
Locații recomandate